Acryl en olieverfschilderen

Jezelf verrassen met iets dat mooi, bijzonder en echt van jou persoonlijk is, dat maakt schilderen tot een van de leukste activiteiten om zelf te beoefenen.

We gaan in deze cursus vooral op zoek in welke richting je je graag zou willen gaan ontwikkelen. Het maakt daarbij niet uit in welke stijl en met welk materiaal je wilt werken. De begeleiding in deze cursus is daarom niet zozeer klassikaal maar vooral individueel gericht.


schilderen - beginners
Wanneer je net begint met schilderen (en/of tekenen), dan richten we ons vooral op de ambachtelijke vaardigheden - het leren schilderen - en de kennismaking met verschillende materialen en mogelijkheden. Dat doen we aan de hand van een serie kortlopende opdrachten waarin we steeds een stapje verder gaan.Gaandeweg probeer je zo meer en meer zelf je weg in het schilderen te vinden.

schilderen - gevorderden
Naarmate je de techniek van het schilderen beter leert beheersen, help ik je verder om je ideeën aan te scherpen en je werk verder te optimaliseren. Als je uitgedaagd wilt blijven worden met opdrachten, dan kan dat ook. Opdrachten die klassikaal gegeven worden, zijn altijd facultatief.

  • 18+ jaar
  • do 19.30 - 22.00 uur
  • 06 februari 2020 - 11 juni 2020
  • 15 lessen
  • 264,00
  • 1 betalingstermijnen
Deze aanbieder accepteert ook: ZoetermeerPas
Activiteitcode: 19/20 P 04 Acryl en olieverfschilderen
of

Acryl en olieverfschilderen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay