Gewoon Fit! Rittenkaart

Gewoon Fit is een positieve fitnessles waarbij zowel aandacht wordt besteed aan het opbouwen van conditie als aan het versterken van de spieren. Bij Gewoon Fit! train je in een kleine groep. Muziek is een belangrijk positief onderdeel van de les. Alle oefeningen worden via een eigen choreografie aangeboden. Hierbij maken we gebruik van verschillende materialen. Zo wordt er in een les Gewoon Fit! gedrumd, gewerkt met dynabands, flesjes water als gewichtjes en strandballen. Op deze wijze ontstaat er een afwisselende, positieve les en komen alle spiergroepen aan bod. Belangrijk onderdeel van de les is het buikspierkwartier. Gewoon Fit! is een fitnessles voor iedereen voor wie de drempel van de sportschool te hoog is. De instructrice heeft voor iedereen persoonlijke aandacht. Een groot voordeel is dat de lessen van Gewoon Fit! ook gevolgd kunnen worden met de Gewoon Doen!Strippenkaart.


Een losse les kost €7,- maar je kunt bij mij ook een 5-strippenkaart à €35,- of een 10-strippenkaart à €65,- kopen.


Maar ik heb helemaal geen conditie!
Gewoon Fit! is een les voor iedereen die fit wil worden, zijn en blijven. Dus ook als je geen conditie hebt ben je welkom. In de les zul je je conditie opbouwen en aan je spiervorming werken.
Mocht je sommige oefeningen door lichamelijke omstandigheden niet kunnen doen, dan wordt er gekeken voor andere oefeningen voor dezelfde spiergroep. (Gewoon Fit! is geen vervanging voor het sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut)

Blij bewegen

Omdat werken aan je lichaam niet altijd als plezierig wordt ervaren is de kracht van Gewoon Fit! het bewegen op muziek met een positieve groep mensen. Er wordt niet gekeken naar hoe goed je bent, of hoe je eruit ziet. Iedereen hoort erbij!


Je kunt bij Gewoon Doen! Sport en Bewegen ook kiezen voor een Betalingsovereenkomst (BO). 
Bij afname van alle lessen van 1 bepaalde les op 1 bepaald tijdstip betaal je €26,- per maand. Dit voor 10 maanden. In de maanden juli en augustus is geen contributie verschuldigd.


Klik voor een filmpje van Gewoon Fit!

  • 17+ jaar
  • di 19:00 - 20:00 uur
  • 27 augustus 2019 - 14 juli 2020
  • 5 rittenkaart
  • 47,50
  • 1 betalingstermijnen
Activiteitcode: 19/20 P1 Gewoon Fit! Rittenkaart
of

Gewoon Fit! Rittenkaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay