Fotografie - Photoshop voor Fotografen

Terug naar activiteitoverzicht

Fotografie - Photoshop voor Fotografen

In deze cursus leer je je foto's bewerken op de computer en word je wegwijs in de vele mogelijkheden die dit programma te bieden heeft. Door veranderingen aan te brengen in bijvoorbeeld de contrasten, kleur of scherpte, kunnen je foto's een extra dimensie krijgen waardoor ze er sterker en mooier uit komen te zien.


Photoshop is beslist niet moeilijk maar je moet er wel even grip op krijgen. Je krijgt daarom in elke les een beknopte toelichting op papier zodat je er thuis ook mee aan de slag kan.


De focus ligt op het bewerken van de foto zelf, maar we besteden ook aandacht aan de 'inhoud'. Wanneer we bijvoorbeeld een foto gaan bijsnijden, dan hebben we het ook over wat de meest spannende compositie kan opleveren.Photoshop
De cursus is in principe te volgen voor beginners, maar ook als je al een basiscursus hebt gevolgd en Photoshop nog niet helemaal onder de knie hebt, is het een welkome opfrissing.
Hoewel we in de les met Photoshop CC werken zijn er ook veel overeenkomsten met oudere versies van Photoshop. Bedenk echter dat de uitleg en toelichting uitgaat van Photoshop CC.


Deze cursus wordt aan het eind van het seizoen gegeven en kan beschouwd worden om je Photoshop op te frissen en/of aan te vullen. Deze 'post'cursus bestaat uit 5 lessen.

  • 18+ jaar
  • di 19:30 - 21.30 uur
  • 09 juni 2020 - 07 juli 2020
  • 5 lessen
  • t/m 20 jaar: totaal €124,00
  • 21+ jaar: totaal €124,00
  • 1 betalingstermijnen
Deze aanbieder accepteert ook: ZoetermeerPas
Activiteitcode: 19/20 P Fotografie Fotoshop
of

Fotografie - Photoshop voor Fotografen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay