Cello knipkaart

Ben je tussen de 4 en 70 jaar? Hou je van muziek met een wame klank? En van samenspel? Dan is cello een mooie keuze; een viersnarig strijkinstrument dat zich karakteriseert door een volle, warme klank. Met een bereik van ruim vier octaven. Uit de vier snaren van de cello kan een hele klankwereld worden getoverd. Het instrument komt met gemak boven een heel orkest uit, maar je kan ook heel goed samenspelen met blokfluit of hobo, om maar iets te noemen. Wat betreft repertoire en stijl zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld barok, klassiek, modern, jazz, rock, flamenco. Maar ook new age of fusion.

Individuele lessen bij het CKC
Wie leergierig en zeer gemotiveerd is, kan zijn ei het beste kwijt in de individuele les. Jij bepaalt het tempo en je eigen repertoire. Jouw ontwikkeling én wensen staan centraal. De volledige aandacht van de docent is voor jou. En dat betekent maatwerk. Niemand kijkt met je mee en dat geeft de rust die je nodig hebt om je instrument te leren bespelen. Elke week krijg je van een ervaren en enthousiaste docent een privéles van 30 minuten. Dag en tijdstip zal in overleg met de docent worden bepaald.

Waarom de knipkaart?
Ben je een gevorderde muzikant en wil je af en toe muziekles volgen om je repertoire uit te breiden? Of wil je je kennis en vaardigheden even bijspijkeren? En dit wanneer het jou het beste uitkomt! Dan is de knipkaart hèt middel om gedurende een periode privé les te krijgen van een ervaren docent. De knipkaart bestaat uit 13 individuele lessen van 30 minuten. De knipkaart is het hele seizoen geldig. Geen vaste dagen en tijden. Gebruik de knipkaart alleen wanneer het jou uitkomt!

Wil je weten of een knipkaart wat voor jou is? Neem contact met ons op. Het is mogelijk om de knipkaart in termijnen te betalen. Het aantal betalingstermijnen is afhankelijk van moment van aanmelding.

  • 6+ jaar
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 13 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €166,65 / totaal €500,00
  • 21+ jaar: per termijn €201,65 / totaal €605,00
  • 1 of 3 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM1015
of

Cello knipkaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay