Cello individuele les (tweewekelijks)

Terug naar activiteitoverzicht

Cello individuele les (tweewekelijks)

Dit is een individuele les in de twee weken. Ideaal voor mensen die onregelmatig kunnen studeren, maar toch behoefte hebben aan intensieve begeleiding.

Ben je tussen de 4 en 70 jaar? Hou je van muziek met een wame klank? En van samenspel? Dan is cello een mooie keuze; een viersnarig strijkinstrument dat zich karakteriseert door een volle, warme klank. Met een bereik van ruim vier octaven. Uit de vier snaren van de cello kan een hele klankwereld worden getoverd. Het instrument komt met gemak boven een heel orkest uit, maar je kan ook heel goed samenspelen met blokfluit of hobo, om maar iets te noemen. Wat betreft repertoire en stijl zijn er veel mogelijkheden. Bijvoorbeeld barok, klassiek, modern, jazz, rock, flamenco. Maar ook new age of fusion.

Individuele lessen bij het CKC
Wie leergierig en zeer gemotiveerd is, kan zijn ei het beste kwijt in de individuele les. Jij bepaalt het tempo en je eigen repertoire. Jouw ontwikkeling én wensen staan centraal. De volledige aandacht van de docent is voor jou. En dat betekent maatwerk. Niemand kijkt met je mee en dat geeft de rust die je nodig hebt om je instrument te leren bespelen.Tweewekelijks krijg je van een ervaren en enthousiaste docent een privéles van 40 minuten. 

Dag en tijdstip zal in overleg met de docent worden bepaald.

  • 6+ jaar
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 19 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €75,33 / totaal €678,00
  • 21+ jaar: per termijn €91,15 / totaal €820,38
  • 1 of 9 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM1152-1
of

Cello individuele les (tweewekelijks)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay