Elektrische gitaar groepsles

Je hebt interesse in 'lichte' muziek, in de breedste zin van het woord? En je luistert veel naar de radio, of je draait je cd's helemaal grijs? Lees dan maar even verder!
De elektrische gitaar wordt veel gebruikt in de popmuziek. Maar ook in orkesten, salsabands of bigbands kom je hem tegen. De meest gangbare elektrische gitaar heeft zes metalen snaren, is massief en heeft elementen om het trillen van de snaren op te vangen. Hierbij hoort nog een versterker om het signaal van de gitaar om te zetten in geluid. Je kunt er blues, metal, funk, rock of reggae mee spelen.

Groepslessen bij het CKC
De groepslessen zijn met name goed voor kinderen; zij voelen zich in een groep vaak veilig en geborgen. Ze leren samenwerken, luisteren en krijgen meer zelfvertrouwen. Elkaar zien en horen spelen, dat motiveert! Ook voor de oudere jeugd en volwassenen zijn groepslessen erg motiverend. Want wat is leuker dan samen bezig zijn met muziek! Een groot voordeel van groepslessen is dat je veel met én van elkaar kunt leren. Een groepsles bestaat uit minimaal 3 leerlingen en duurt 40 minuten per week (afhankelijk van groepsgrootte).

Dag en tijdstip zal in overleg met de docent worden bepaald.

  • 6+ jaar
  • In overleg
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 38 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €57,11 / totaal €514,00
  • 21+ jaar: per termijn €69,10 / totaal €621,94
  • 1 of 9 betalingstermijnen
Het CKC accepteert ook: Sport- en Cultuurcheque en ZoetermeerPas. Ga voor de voorwaarden naar http://www.ckc-zoetermeer.nl/default/kortingen/sportencultuurcheque/zoetermeerpas
Activiteitcode: 19/20 SM1103
of

Elektrische gitaar groepsles

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay