Klassiek ballet 5

Klassiek ballet ouderwets en saai? Allesbehalve dat! Klassiek is een mooie en sierlijke stijl die veel uitdaging biedt en waar je veel plezier aan zult beleven. Het komt bovendien je houding ten goede en vergroot je zelfvertrouwen! Doe je ook een andere dansstijl en wil je beter worden? Dan is deze les erbij echt iets voor jou! Klassiek ballet is namelijk de beste basis die je je maar kan wensen voor alle dansvormen.


In de les werken we aan techniek aan de bar, verplaatsende combinaties in het midden met sprongen en pirouettes en tot slot over de diagonaal. Dat alles in de vorm van leuke afwisselende en uitdagende oefeningen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de juiste houding, de uitstraling en het dansgevoel. Het dansplezier staat natuurlijk voorop!

Voorstelling!
Eén keer per jaar bestaat de mogelijkheid om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC & partners gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want ik hou er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid hier een passende oplossing voor te vinden!

Wat trek je aan en waar is het?
Tijdens de balletles draag je comfortabele danskleding en balletschoentjes met splitzolen, bij Flevo Dance Wear Den Haag weten ze precies welke je nodig hebt als je verteld dat je bij CKC & partners danst. De les wordt gegeven in dansstudio 1 van CKC & partners.

  • 12+ jaar
  • ma 17.30 - 18.30 uur
  • 16 september 2019 - 06 juli 2020
  • 35 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €32,00 / totaal €320,00
  • 1 of 10 betalingstermijnen
Je krijgt €10 korting als je in 1 keer betaald
Activiteitcode: 19/20 P Klassiek ballet 12+
of

Klassiek ballet 5

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay