Blokfluit knipkaart

In de blokfluitlessen van Pauline Schenkelaars staat het ontwikkelen van muzikaliteit en creativiteit van het kind of volwassene voorop. Zelf liedjes leren opschrijven in diverse stijlen. Beginnende kinderen kunnen in december al sinterklaas en kerstliedjes spelen. Er worden diverse methodes gebruikt zowel met als zonder cd-begeleiding aangepast aan leeftijd en snelheid van leren. Samenspel is een belangrijk onderdeel van de lessen. De docent speelt zelf vaak mee op het spinet/clavecimbel (de voorloper van de piano) en lagere blokfluiten. Daarnaast wordt voor de wat meer gevorderden ook aan stijlkennis en interpretatie gewerkt. De blokfluit wordt als veelzijdig instrument in de lessen gebruikt en er wordt inzicht gegeven in de vele mogelijkheden binnen de Middeleeuwse, Renaissance-, Barok-, en moderne muziek. Ook is er voor gevorderden de mogelijkheid om mee te spelen in het blokfluitensemble “Cantio Ligni”: zingend hout, waar zeer uiteenlopende stijlen worden gespeeld, van de donkere middeleeuwen tot de lichte volksmuziek.

Individuele lessen bij het CKC
Wie leergierig en zeer gemotiveerd is, kan zijn ei het beste kwijt in de individuele les. Jij bepaalt het tempo en je eigen repertoire. Jouw ontwikkeling én wensen staan centraal. De volledige aandacht van de docent is voor jou. En dat betekent maatwerk. Niemand kijkt met je mee en dat geeft de rust die je nodig hebt om je instrument te leren bespelen. Elke week krijg je van een ervaren en enthousiaste docent een privéles van 30 minuten. Dag en tijdstip zal in overleg met de docent worden bepaald.

Waarom de knipkaart?

Ben je een gevorderde muzikant en wil je af en toe muziekles volgen om je repertoire uit te breiden? Of wil je je kennis en vaardigheden even bijspijkeren? En dit wanneer het jou het beste uitkomt! Dan is de knipkaart hèt middel om gedurende een periode privé les te krijgen van een ervaren docent. De knipkaart bestaat uit 13 individuele lessen van 30 minuten. De knipkaart is het hele seizoen geldig. Geen vaste dagen en tijden. Gebruik de knipkaart alleen wanneer het jou uitkomt!

Wil je weten of een knipkaart wat voor jou is? Neem contact met ons op. Het is mogelijk om de knipkaart in termijnen te betalen. Het aantal betalingstermijnen is afhankelijk van moment van aanmelding.

  • 6+ jaar
  • vr in overleg uur
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 13 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €166,65 / totaal €500,00
  • 21+ jaar: per termijn €201,65 / totaal €605,00
  • 1 of 3 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM1400
of

Blokfluit knipkaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay