Cadenza SELECT (Opleidingsklas)

Cadenza SELECT


Cadeza SELECT, de Opleidingsklas van Cadenza, leidt je op tot een allround performer. Je krijgt wekelijks les in verschillende vakken met het doel je op te leiden voor een vervolgopleiding (bijvoorbeeld toneelschool, filmacademie of conservatorium), een baan of het beoefenen van je hobby op het hoogst mogelijke niveau. De lessen richten zich in eerste instantie op de drie belangrijkste theaterdisciplines; zang, dans en spel. Bij alle lessen staat je persoonlijke ontwikkeling voorop.


De lessen worden gegeven volgens het Acteerschema voor spel en Complete Vocal Technique en EVTS voor zang. SELECT vormt de basis voor een verdere opleiding of doorstroming naar bijvoorbeeld het amateurtheater of semiprofessionele circuit. Oud-leerlingen van SELECT zijn aangenomen bij bijvoorbeeld DAPA, Frank Sanders Academie, Codarts, Theaterschool Rotterdam, studeren Theaterwetenschappen of Nieuwe Media en spelen nu zelf voorstellingen of geven les.


Je vorderingen worden bijgehouden op drie rapporten. Je geeft twee vrije presentaties in het jaar en er wordt afgesloten met een gezamenlijke presentatie in de vorm van een voorstelling.


De docenten van SELECT zijn er om jou te helpen je doelen te verwezenlijken. Dat betekent dat we niet een standaardles afdraaien, maar jou helpen beter te worden in het acteren, zingen en dansen met een gezamenlijk doel voor ogen. Als je een vervolgopleiding wilt doen, vergt dat andere aandacht dan wanneer je zelf les wilt gaan geven of achter de schermen wilt werken. Samen met jou kijken we naar je toekomst.


Bij SELECT vinden we het belangrijk dat je genoeg aandacht krijgt. Daarom geven we les in kleine groepen van maximaal 10 leerlingen.


Je kunt alleen aangenomen worden bij SELECT na een toelatingsauditie op het gebied van zang, dans en spel.

  • 14+ jaar
  • vr 19.30 - 22.30 uur
  • 18 oktober 2019 - 03 juli 2020
  • 35 lessen
  • 425,00
  • 1 betalingstermijnen
Activiteitcode: 19/20 P Cadenza SELECT
of

Cadenza SELECT (Opleidingsklas)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay