Bandles gevorderden (Advanced pop/rock band)

Terug naar activiteitoverzicht

Bandles gevorderden (Advanced pop/rock band)

Heb je je instrument goed onder de knie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan wordt het tijd voor het echte werk! Eigen nummers schrijven, het verbeteren van je podiumpresentatie en het creëren van een eigen stijl; je pakt het met beide handen aan! Natuurlijk ondersteunt de bandcoach je op weg naar de spotlights.


Tijd voor gigs!

Uiteraard krijg je de kans om te rocken op het podium. JJ Music House, Poppodium Boerderij en onze Theaterzaal zijn klaar om door jou veroverd te worden. Laat de Zoetermeerse rockwereld jouw band niet snel vergeten! Zodra je je aanmeldt voor deze bandcoaching word je geplaatst bij de band die het beste bij je past.

Gratis repeteren
Wist je dat je naast de lessen bandcoaching ook gratis met je band kunt oefenen bij het CKC? Op deze manier kunnen jullie je nog beter voorbereiden op een optreden!

Kortingstarief?
Volg je al een muziekcursus van minimaal 30 lessen bij het CKC of één van onze partners? Dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Graag bij je aanmelding in het veld ‘opmerkingen’ vermelden bij welke docent je de andere muziekcursus volgt. Ga voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op via 079 – 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl.


  • 12+ jaar
  • ma
  • 09 september 2019 - 13 juli 2020
  • 39-40 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €29,22 / totaal €263,00
  • 21+ jaar: per termijn €29,22 / totaal €263,00
  • 1 of 9 betalingstermijnen

CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM2414
of

Bandles gevorderden (Advanced pop/rock band)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

* Verplichte velden

Black background overlay