Open Lab junior

Open Lab Junior is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om technisch te knutselen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe technologieën als robotica, 3d-printen en virtual reality!


Tijdens Open Lab Junior krijgen de kinderen alle ruimte om zelf aan de slag te gaan in ons Digital Art Lab. We hebben goede computers, 3D-printer, camera’s, kleine elektronica enzovoort. Er worden geen lessen gegeven, maar kinderen krijgen juist de vrijheid om lekker zelf op onderzoek te gaan, te experimenteren en te bouwen. Ze krijgen daarbij begeleiding van onze kunstenaar-docenten, vrijwilligers, labfreaks (technisch onderlegde jongeren) en soms van gastdocenten. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen (kosteloos) meedoen!


Voor Open Lab Junior is het wel belangrijk dat de kinderen zelfstandig kunnen werken. Als dit om welke reden dan ook (nog) niet lukt dan is belangrijk dat er een ouder/verzorger erbij aanwezig is. Aanmelden is niet nodig en je kunt per keer betalen.


Thema's en workshops
Om de kinderen extra te inspireren werken we met thema's en (mini)workshops. 


Geïnformeerd worden over nieuwe workshops en thema's? Laat dan hier je mailadres achter.


Ben je ouder dan 12 en vind je dit ook leuk? Kom dan naar ons Open Lab speciaal voor jongeren op vrijdag tussen 13.00 – 18.00.


  • 6+ jaar
  • wo 14.00 - 16.30 uur
  • 19 september 2018 - 03 juli 2019
  • elke woensdag
  • t/m 20 jaar: totaal €4,50
Activiteitcode: 18/19 Open Lab Junior
of

Open Lab junior

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay