Creatief schrijven over Frankrijk

Schrijven over Frankrijk, zoete herinneringen komen als vanzelf in mij op. Tegelijk ook gedachtes aan wat er mis ging in vakanties. Autopech, een gestolen rugzak, slecht weer, campings met lawaai tot diep in de nacht. Wat is er veel te verhalen over reizen die je gemaakt hebt. Je bent ontspannen, er is tijd en ruimte om te genieten van alles om je heen. Geuren en kleuren van mimosa en lavendel, velden vol zonnebloemen, maaidorsers in de graanvelden. De zee, de eindeloze oceaan.

Krijg jij zin om mee te schrijven? Herinneringen op te halen aan vakanties van lang of kort geleden? Iets daarvan te bewaren door er samen over te schrijven? Kom dan op .....oktober naar het CKC en schrijf mee. In een groep van maximaal 10 personen delen we verhalen over Frankrijk. Het gaat hierbij niet om spelling, stijl of grammatica maar om het ‘luisteren naar je pen’.

Naar aanleiding van korte opdrachten schrijf je wat er in je op komt. Er is geen oordeel, geen goed of fout. Deze manier van schrijven brengt plezier, ontspanning en je deelt ervaringen met elkaar. Iedereen kan dit! Jouw verhalen inspireren een ander. Jij komt op ideeen voor een volgende reis door te horen wat je medeschrijvers beleefd hebben. Tegelijk bewaar je je herinneringen op papier. Een kostbaar bezit voor later.

Wees hartelijk welkom om mee te doen. Als je je opgeeft voor deze bijeenkomsten, krijg je de 4 weken voorafgaand aan de eerste schrijfworkshops via de mail alvast een aantal leuke schrijfopdrachten om in de stemming te komen. Au revoir in het CKC. Meer info 06-37557355.

De prijs is incl. thee/koffie in de pauze.

Uit de Kunst
Deze workshop maakt onderdeel uit van het 'Uit de Kunst' programma (culturele activiteiten speciaal voor 55+). Bekijk het volledige programma hier: www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst

  • 18+
  • do 10.00 - 11.30 uur
  • 31 oktober 2019
  • 1 workshop
  • 14,50
  • 1 betalingstermijnen
Activiteitcode: ACS0110
of

Creatief schrijven over Frankrijk

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay