Zumba 5 Rittenkaart

Ben je gek op muziek en wil je bewegen, dan is Zumba echt wat voor jou. Omdat het bij Zumba gaat om het bewegen, is de sfeer niet competitief, maar gemoedelijk. De Zumbalessen van Gewoon Doen! zijn een oplaadpunt in de week, een momentje voor jezelf en de vrolijke noot waar je een hele week naar uit kan kijken. Voordeel: Zumbalessen kunnen ook worden gevolgd met de Gewoon Doen!strippenkaart.


Fit worden
Wie herkent het niet, door de drukte van alle dag zak je 's avonds uitgeteld op de bank! Je weet dat je iets moet doen, maar.....
Bewegen is de remedie tegen deze futloosheid! Gewoon even een uurtje voor jezelf! En wat is er dan leuker dan bewegen op vrolijke muziek?! Bewegen en fit worden zonder dat je je afvraagt waarom je eraan bent begonnen! Werken aan je conditie, je hoofd leegmaken. Fit worden, fit zijn en vooral fit blijven.

Maar ik kan helemaal niet dansen!
Het fijne van de Zumbalessen bij Gewoon Doen! Sport en Bewegen is dat je niet hoeft te kunnen dansen om mee te doen. De nadruk ligt op bewegen. Door de knusse bezetting en de kleine groep voel je je al snel op je gemak in de lessen. Het gaat om het bewegen, het plezier en het geweldige gevoel tijdens de les. Geef je snel op voor een proefles Zumba en ervaar het zelf!


Je kunt bij Gewoon Doen! Sport en Bewegen ook kiezen voor een Betalingsovereenkomst (BO). 
Bij afname van alle lessen van 1 bepaalde les op 1 bepaald tijdstip betaal je €26,- per maand. Dit voor 10 maanden. In de maanden juli en augustus is geen contributie verschuldigd.

Wil je meerderde verschillende lessen per week volgen? Kijk dan bij Gewoon Doen! Mix!

Kijk voor meer informatie ook op:
http://www.gewoondoensport.nl
http://www.facebook.com/Gewoondoensport

  • 14+ jaar
  • di 20:00 - 21:00 uur
  • 27 augustus 2019 - 14 juli 2020
  • 5 Rittenkaart
  • 47,50
  • 1 betalingstermijnen
Activiteitcode: 19/20 P 02 Zumba Rittenkaart
of

Zumba 5 Rittenkaart

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay