Vacature functioneel applicatiebeheerder

CKC & partners is het centrum voor amateurkunst en cultuur- en techniekeducatie in Zoetermeer. Onze droom is om elke Zoetermeerder in contact te laten komen met kunst, cultuur en techniek. Jong, oud, onder schooltijd en in de vrije tijd, omdat creativiteit en verbeeldingskracht vaardigheden zijn waar je veel plezier van hebt en je tegelijkertijd steviger in de maatschappij zetten. Een bijzonder leuke klus waar we met ons team elke dag aan bouwen. Zin om hier ook aan bij te dragen?

CKC & partners zoekt een functioneel applicatiebeheerder.
Het betreft een aanstelling van 0,5 fte (18 uur per week)

Functioneel applicatiebeheerder is een nieuwe functie binnen CKC & partners. Je mag ook meteen volop aan de slag met onze digitale ambities. Enerzijds met het verder standaardiseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van de interne informatievoorziening. Anderzijds met het ontwikkelen van mogelijkheden om informatie over de activiteiten op diverse manieren te ontsluiten voor het publiek. Je inspanningen zijn erop gericht om de dienstverlening naar onze klanten te verbeteren.

Profiel:
Je bent een fijne collega. Je hebt een sterk ontwikkeld analytisch vermogen. Je bent een professional, je volgt ontwikkelingen binnen je vakgebied nauwlettend en speelt daarop in. Je bent zelfstandig, kunt goed luisteren, bent communicatief vaardig en gericht op samenwerken. Het is belangrijk dat je ontwikkelingen goed kunt uitleggen aan een organisatie waarvan ICT geen kernkwaliteit is. Je moet zelfstandig lijnen kunnen uitzetten.

Zelfstandig plannen, uitvoeren en organiseren is jou op het lijf geschreven en je bent zelfsturend. In complexe en drukke situaties weet je overzicht te houden en de juiste prioriteiten te stellen. Je bent proactief en je hebt een servicegerichte en oplossingsgerichte instelling. En natuurlijk heb je affiniteit met kunst, cultuur en techniek.

Functie-inhoud:
Als functioneel applicatiebeheerder zorg je voor het optimaal functioneren van de bedrijfsapplicaties. Je zorgt voor de continuïteit van deze systemen, de beschikbaarheid van gegevens en de ondersteuning van gebruikers.

Je maakt de vertaalslag van informatiebehoeften vanuit de bedrijfsvoering naar passende functionaliteiten.
Tevens begeleid je de transitie naar de cloud van bijvoorbeeld office 365 en het aansluiten van websites of de bedrijfsapplicaties middels web services.
Je adviseert het management omtrent benodigde of gewenste aanpassingen en bepaalt de impact van wijzigingen voor de bedrijfsprocessen. Daarbij onderhoud je contacten met leveranciers, specialisten en gebruikers.

Wat wij vragen:

- HBO+ (bij voorkeur Bedrijfskundige Informatica, Business IT Management, Informatica, Technische Bedrijfskunde)
- Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
- Kennis van en ervaring met procesbeschrijvingen en applicatiebeheer
- Kennis van en ervaring met Navision
- Kennis en ervaring met SQL en web-services (pré)

Wij bieden:

- Een prettige open cultuur
- Een inspirerende werkomgeving
- Enthousiaste en betrokken collega’s;
- Inschaling afhankelijk van leeftijd en ervaring
- Arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de CAO Kunsteducatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief per e-mail naar: cschippers@ckc-zoetermeer.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Carla Schippers, personeelszaken (079-3161440). Je kunt op deze vacature reageren t/m 11 november 2019.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.