Argentijnse Tango 2 Beginners

Argentijnse tango, de dans uit Buenos Aires, is een sociale dans die tegenwoordig overal ter wereld wordt gedanst. Tango bestaat pas een kleine 200 jaar, maar is nog steeds in ontwikkeling, net zoals de tangomuziek. Tijdens deze cursus leer je improviseren door te luisteren naar elkaar en naar de muziek. Het spannende is dat de passen nooit van tevoren vast staan en je eigenlijk nooit uitgeleerd bent in de tango.


Geen partner?
Waarom wachten op een partner, als je nu al wil beginnen? Voor de les Beginners hoef je geen partner te hebben. Tijdens de les werken we intensief aan leiders- en volgers technieken. De les Beginners is goed te combineren met de les Gevorderd, aangezien de thema’s van de lessen op elkaar aansluiten.


Tango wordt nooit saai
Je kunt de dans vergelijken met een gesprek. Wij leren je de woorden en de technieken, zodat je daarna zelf zinnen kunt maken. Het leuke hieraan is dat elke dans weer nieuw en anders is. Tango wordt nooit saai of voorspelbaar.


Tangosalon
Uiteindelijk leer je tango om naar een tangosalon te gaan. Daar ontmoet je andere tangoliefhebbers, luister je naar de prachtige muziek en natuurlijk ga je de dansvloer op om zoveel mogelijk meters te maken.

  • 21+ jaar
  • wo 19:30 - 20:45 uur
  • 06 september 2017 - 22 november 2017
  • 10 lessen
  • 21+ jaar: totaal €120,00
  • 1 betalingstermijnen
Activiteitcode: 17/18 Argentijnse Tango Beginners 2
of

Argentijnse Tango 2 Beginners

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay