Argentijnse Tango Proefles (gratis)

Terug naar activiteitoverzicht

Argentijnse Tango Proefles (gratis)

GRATIS PROEFLES TANGO


Wil je kennismaken met de Argentijnse Tango? Op zoek naar een nieuw avontuur? Leer, MiraTango de dansschool voor Argentijnse Tango in Zoetermeer en onze manier van lesgeven nu kennen. Zoek je een danspartner? Leer tijdens de proefles andere mensen kennen die ook op zoek zijn naar een danspartner. Investeer in jezelf en kom! Aanmelden of meer info vind je op www.miratango.nl of facebook.nl/miratango. Of bel / mail Mira van de Griendt via miravdgriendt@gmail.com of  +316 - 450 280 80.


Argentijnse Tango houdt je in beweging, maakt je creatief en brengt je in contact met jezelf en anderen. Argentijnse Tango wordt overal ter wereld gedanst. En terecht, want het is verslavend leuk en laat je nooit meer los!


ARGENTIJNSE TANGO = SOCIALE DANS UIT BUENOS AIRES

Argentijnse tango, de dans uit Buenos Aires, is een sociale dans die tegenwoordig overal ter wereld wordt gedanst. Tango bestaat uit poëzie, muziek en dans. De dans bestaat pas een kleine 200 jaar en is nog steeds in ontwikkeling. Tijdens deze cursus leer je wat het betekent om te verbinden met je partner in een omhelzing, in connectie met de muziek en de vloer. Het spannende is dat de geïmproviseerde passen nooit van tevoren vast staan en je nooit uitgeleerd bent in de tango.


3 START MOMENTEN PER SCHOOLJAAR
Kan je niet op desbetreffende datum, maar wil je toch beginnen? Geen probleem! Tijdens iedere les die we verzorgen in Zoetermeer ben je welkom om een kijkje te komen (deel)nemen! Zo kan je kennismaken met onze manier van lesgeven en onze huidige cursisten. 


MiraTango verzorgt ieder schooljaar 3 cursusperiodes gedurende 11 weken. Iedere woensdag verzorgen we lessen in 3 niveaus; BEGINNERS om 18:30 – 19:30 uur, HALF GEVORDERD om 19:30 – 20:45 uur en GEVORDERD om 21:00 – 22:15 uur. We starten de cursussen op woensdag 5 september 2018, woensdag 12 december 2018 en woensdag 10 april 2019. Meer info op www.miratango.nl of facebook.nl/miratango


 

  • 21+ jaar
  • wo 18.30 - 19.30 uur
  • 03 juli 2019
  • 1 proefles
  • 0,00
Activiteitcode: 18/19 P Argentijnse Tango Proefles (gratis) 3/7
of

Argentijnse Tango Proefles (gratis)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay