CKC

Over CKC

Het CKC heeft een aanbod voor iedereen in en rondom Zoetermeer, zowel voor de vrije tijd als voor primair onderwijs.

De vrijetijdsschool

Het CKC is gespecialiseerd in cursussen op het gebied van muziek, dans, theater & musical, beeldende kunst, video & gaming en meer. Voor iedereen! Voor elk niveau! Van 10 maanden tot ruim 80 jaar oud. Interessante, spannende, stoere en leerzame cursussen die worden gegeven door docenten met ruime ervaring. Ze hebben bovendien enorm plezier in hun werk. Een aantal muzieklessen dat door het CKC worden aangeboden: viooles, drumles, pianoles, gitaarles etc.

Voor primair onderwijs
Ook verzorgen wij kunsteducatieve activiteiten binnen schooltijd voor het primair onderwijs in Zoetermeer. Én bieden wij trainingen aan leraren van het basisonderwijs.

Onze docenten
Wij hebben een team ervaringsdeskundigen in huis. Niet alleen krijg je les van mensen met een grenzeloze liefde voor hun vak, iedere docent maakt tevens onderdeel uit van een docententeam. Elk seizoen rapporteert bijvoorbeeld de docent aan leerlingen (en ouders) over de vorderingen en geeft advies over het vervolg. Bovendien houdt een afvaardiging van docenten uit alle disciplines zich voortdurend bezig met fine-tunen en ontwikkeling van diverse lesprogramma’s. Hierdoor ben je verzekerd van een programma dat altijd up to date is. Wij vinden het erg belangrijk dat je uitdaging vindt en plezier hebt bij ons, zodat je net zo gemotiveerd blijft als wij.

Voordeel bij het CKC met...
Ben je in het bezit van de ZoetermeerPas? Hiermee ontvang je korting die kan oplopen tot wel € 100,-!
En volgt je papa, mama, broertje of zusje ook al les bij het CKC? Dan krijg je 12% korting op een jaarcursus.
Klik hier voor de voorwaarden

Algemene voorwaarden CKC
Klik hier voor de algemene voorwaarden van het CKC


Contactgegevens CKC
Telefoon: 079 - 31 61 411
E-mail: info@ckc-zoetermeer.nl

Neem contact op

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.