Danspodium 'Pas de Deux'

Danspodium 'Pas de Deux'Danspodium 'Pas de Deux'

Danspodium ‘Pas de Deux’ is zeer gespecialiseerd in Klassiek Ballet. Voor zowel de beginnende als de gevorderde leerling bieden we in alle leeftijdscategorieën klassieke lessen aan. De gepassioneerde docenten Yolanda Germain & Nicole Sudibyo staan garant voor technisch gedegen en verantwoord dansonderwijs.

Tijdens de lessen ontwikkel je uithoudingsvermogen, muzikaliteit, techniek en kracht, terwijl je heerlijk aan het dansen bent! Het geleerde mogen de leerlingen aan hun familie en vrienden laten zien tijdens de jaarlijkse voorstelling die zij elk seizoen organiseren.

Wegens succes breiden we dit jaar onze lessen uit en verwelkomen we 2 nieuwe docenten: Maaike Gilden studeerde in 2014 af aan de dansopleiding Codarts. “Dansplezier staat voor mij voorop tijdens het dansen. Iedereen kan dansen, ongeacht zijn of haar achtergrond of leeftijd.”

Eline Jansen geeft sinds haar 18e les op diverse theaterscholen en basisscholen, waar ze haar passie voor dans en theater deelt met kinderen. ”Ik hou van mijn vak, van het tot bloei laten komen van de dans- en theaterkwaliteiten van ieder kind. Om ze te laten stralen en vertrouwen te geven in het eigen kunnen”.

Welke nieuwe lessen bieden wij aan?
- Dansmix, Modern 9+, Modern 14+ en Modern 21+
- DaZaDra 2
- Klassiek ballet volwassenen basics

Kom een gratis proefles doen bij een van onze lessen!


Contactgegevens
Nicole Sudibyo
Yolanda Germain
Telefoon: 06 - 41 64 74 76 / 06 - 42 20 60 63
E-mail: info@danspodiumpasdedeux.nl
Website: www.danspodiumpasdedeux.nl

Neem contact op

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.