Enorm animo voor Thriller Filmwedstrijd

Het Digital Art Lab is afgelopen weken overspoeld door deelnemers aan de Thriller Filmwedstrijd. Deelnemers moeten een spannend verhaal schrijven en een trailer van 1,5 minuut maken. Het CKC organiseert de wedstrijd dit jaar voor het eerst, samen met het Erasmus College, het Picasso Lyceum en Wing Pictures (de producent van ALPHA) in het kader van het Nederlands Thrillerfestival. Scholieren krijgen een viertal expert workshops van Thijmen de Valk, regisseur van ALPHA (17 jaar). Hij vertelt uit eigen ervaring waar je op moet letten bij het maken van een trailer, en geeft praktische tips over camera gebruik en montage. Dit doet hij zeer professioneel en vol enthousiasme. De leerlingen hangen aan zijn lippen!

Per workshop hebben we gemiddeld 40 deelnemers mogen verwelkomen. In twee weken tijd hebben er al 196 leerlingen in het Digital Art Lab aan hun trailer gewerkt, en we zijn pas halverwege... Momenteel is er volop activiteit in en rond het CKC: de deelnemers zijn druk aan het filmen en monteren.

15 oktober moeten alle inzendingen binnen zijn. De winnaar wordt op 31 oktober bekend gemaakt tijdens het Nederlands Thriller Festival. Het winnende verhaal wordt verfilmd bij het Digital Art Lab.

Lees hier meer over de prijsuitreiking van de Thriller Filmwedstrijd >>

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.