Evenementen Agenda

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Resultaten 1 tot 10 van 37 totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Proeflessen en open repetities / 21 jan - 2 feb 2019 januari 21

  Ontdek hoe leuk het is!
  Kom tussen 21 januari en 2 februari 2019 naar CKC & partners en volg één, twee, drie of zelfs meerdere proeflessen. Probeer eens te spelen op een dwarsfluit, trompet, keyboard of cello. Is hiphop dansen wat voor jou of kom je klassiek ballet eens proberen? Benieuwd of er een kunstenaar in je schuilt? Ook dat kun je komen uitvinden. Gewoon proberen! Alleen of nog leuker: samen met een vriend of vriendin. 

  Wat kun je allemaal proberen?
  Klik hier voor het totaal overzicht met meer dan 180 proeflessen en open repetities.

  Waar vinden de proeflessen en open repetities plaats?
  De proeflessen en open repetities vinden plaats in het CKC-gebouw, Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer. 

  Aanmelden, hoe doe ik dat?
  Klik op deze link om je aan te melden.

  Heb je een vraag?
  Neem dan contact met ons op via info@ckc-zoetermeer.nl of (079) 31 61 411.

  21 januari
  gratis!
 2. Open Lab Junior januari 23
  Open Lab Junior is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om technisch te knutselen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe technologieën als robotica, 3d-printen en virtual reality! Tijdens Open Lab Junior krijgen de kinderen alle ruimte om zelf aan de slag te gaan in ons Digital Art Lab. We hebben goede computers, 3D-printer, camera’s, kleine elektronica enzovoort. Er worden geen lessen gegeven, maar kinderen krijgen juist de vrijheid om lekker zelf op onderzoek te gaan, te experimenteren en te bouwen. Ze krijgen daarbij begeleiding van onze kunstenaar-docenten, vrijwilligers, labfreaks (technisch onderlegde jongeren) en soms van gastdocenten. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen (kosteloos) meedoen!

  Zelfstandig werken belangrijk
  Voor Open Lab Junior is het wel belangrijk dat de kinderen zelfstandig kunnen werken. Als dit om welke reden dan ook (nog) niet lukt dan is belangrijk dat er een ouder/verzorger erbij aanwezig is.

  Thema's en (mini)workshops
  Om de kinderen extra te inspireren werken we met thema's en (mini)workshops.

  Geïnformeerd worden over nieuwe workshops/thema's? Laat dan hier je e-mail achter 

  Aanmelden is niet nodig. Je kunt per keer bij de receptie betalen.
  23 januari 14.00 - 16.30
  € 4,50 per stuk
 3. Luisterclub januari 24

  MUZIEK LUISTERCLUB VOOR OUDEREN

  Leuk nieuws voor Zoetermeerders die van muziek houden. Voor deze groep heeft CKC & partners , als onderdeel van ‘Uit de Kunst’ het cultureel programma voor 55-plussers  de “muziek luisterclub” in het leven geroepen. Ruud van Wijngaarden, initiatiefnemer en o.a. bekend van Sound of the 60: “Veel muziekliefhebbers vinden het leuk om hun favoriete muziek aan andere leeftijdsgenoten te laten horen en hierover te praten. Dit vaak aan de hand van in bezit zijnde lp’s en cd’s. Het leek ons dan ook goed om deze muziekliefhebbers samen te brengen. Naast je muziek laten horen aan anderen is het ook leuk om nieuwe muziek te ontdekken en leren waarderen.

  Tijdens de luisterclub komen alle muziekstijlen aan bod dus zowel populaire ( pop,  jazz, country etc) als klassieke muziek. Het is vooral de bedoeling dat mensen hun muziek meenemen en daar over praten. Het gesprek wordt door mij begeleid in samenwerking met een gastdocent. Wij gaan zo veel mogelijk prikkende vragen stellen en geven waar mogelijk achtergrondinformatie.” De muziek luisterclub vindt op de eerste en derde donderdag van de maand plaats van 14.00 – 15.30. We starten op  1 november. Deelname is gratis, van te voren aanmelden is niet nodig. Het adres van CKC & partners is Leidsewallen 80 en er is voldoende (gratis) parkeerplekken naast het gebouw. Ga voor meer informatie naar www.ckc-zoetermeer.nl/uitdekunst 

  24 januari 14.00 - 15.30 uur
  gratis!
 4. Open Lab januari 25

  In het Lab staat al onze apparatuur tot je beschikking om de coolste dingen te maken. 3D printers en een lasersnijder? Check. Camera's en editsoftware? Jup. Virtual reality-brillen en robots? You bet.

  Dat en nog veel meer kan elke vrijdagmiddag tussen 13.00 en 18.00 tijdens het Open Lab. De aanbevolen minimumleeftijd is 12 jaar. Toegang is gratis, voor materiaalgebruik kan tegoed op je Community-pas worden gezet.

  Het idee is dat je zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag gaat met alles wat het Lab je te bieden heeft. De andere deelnemers, Labfreaks en vrijwilligers kunnen je op weg helpen en je vragen beantwoorden. En vergeet vooral ook niet bij je buurman af te kijken! Wedden dat je geïnspireerd terug naar huis gaat?

  25 januari 13.00 - 18.00 uur
  gratis!
 5. Inspiratiemarkt 55+ (Forum) januari 25

  vrijdag 25 januari 10.00 – 12.00 | gratis in het Forum
  TAAL, KUNST, CULTUUR & MEER

  Laat je inspireren over de vele activiteiten speciaal voor 55-plussers! Lezingen, creatieve- en sportieve activiteiten in het voorjaar van 2019, ontdek dit en meer tijdens deze inspiratiemarkt in het Forum.

  Activiteiten:
  > In Spaanse sferen: heb je mooie herinneringen aan Spanje en wil je die delen en/of wil je meer te weten komen over familietradities en rituelen? Neem dan je foto’s en verhalen mee ga in gesprek met anderen. We zorgen voor Spaanse muziek en CKC & partners presenteert haar 55-plus programma ‘Uit de Kunst’ dat in het voorjaar in het teken staat van Spanje. Lezingen over Spaanse architectuur, -kunst en workshop ‘Mozaïek: ervaar Gaudi’ en meer…

  > Ook onze boekencollectie met mooie reisboeken staat voor je klaar. Aansluitend kun je in het Forumcafé genieten van een Spaanse lunch.

  > Starten met muziekles? Krijg persoonlijk advies van de adjunct-directeur van CKC & partners

  > Seniorweb houdt u digitaal fit! Voor advies, inschrijven voor workshops en computerles of antwoord op al uw computervragen kun je terecht bij Seniorweb tijdens de inspiratiemarkt.

  > Ga je binnenkort naar Spanje en spreek je de taal nog niet goed genoeg? Heb je altijd al willen leren handletteren? Of ben je erg geïnteresseerd in neuro-linguïstisch programmeren? De Volksuniversiteit biedt een hoop interessante, leuke en leerzame workshops en lezingen aan in 2019. Kom langs en ontdek!

  25 januari 10.00 -12.00 uur
  Forum
  gratis!
 6. Bandnight januari 26

  26 en 27 januari is het weer tijd om te rocken! Dan vinden namelijk de CKC Bandnights plaats in het JJ Music House in Zoetermeer. Diverse bands maken er uiteraard weer een feest van dat je niet mag missen. Iedere band vult een half uur op geheel eigen wijze. De grote variatie maakt de avond tot een succes voor jong/oud, beginners/gevorderden, voor liefhebbers van jazz tot rock, pop tot metal!

  Aanvang voor beide Bandnights: 19.00 uur. Toegangsprijs 2,50. Kaartjes zijn te koop bij de kassa bij JJ Music House bij aanvang van de Bandnight.

  Zaterdag 26 januari 19:00 uur
  • Pterodactyl (soundcheck 18:30 uur)
  • Fashionably Late
  • New Vintage
  • Dynamical
  • Glory Of Impact
  .

  Zondag 27 januari 19:00 uur
  • Apocalyptic (soundcheck 18:30 uur)
  • Bad Beat
  • Saucy Leaves
  • Overruled

  26 januari 19.00 uur
  € 2,50 per stuk
 7. Dansvoorstelling DOUBLE U DANCE MOVIE januari 26

  Het is weer tijd voor een nieuwe dansvoorstelling van DOUBLE U DANCE & INTRO!  Zaterdag 26 januari 2019 zullen onze leerlingen uit Den Haag en Zoetermeer schitteren in de dansvoorstelling ‘’DOUBLE U DANCE MOVIE.

  Datum: zaterdag 26 januari 2019
  Theaterzaal open: 14.45uur 
  Start voorstelling: 15.00uur 
  Duur: 75 minuten 
  Locatie: Theaterzaal CKC & partners-gebouw, Leidsewallen 80, 2722 PC Zoetermeer 
  Prijs kaartje: € 10,- per persoon

  ONLINE TE KOOP via https://www.ticketkantoor.nl/shop/DUDINTRO2019

  26 januari 15.00 uur
  € 10,00 per stuk
 8. Jamsessie januari 27

  Sessieleider: Bart Neuvel
  Entree en deelnameGratis
  Wanneer: Zondag 27 januari 16:00 – 18:00 uur
  Waar: Lounge CKC, Leidsewallen 80 Zoetermeer. Bij de ingang meteen rechts

  Swingende Jamsessie

  Ook in november zijn we open voor jammin! Werk je al maanden naar dat nummer toe en wil je het graag aan publiek laten horen? Ben je benieuwd hoe jouw zang of gitaarspel klinkt met een band? Of wil je graag andere muzikanten ontmoeten? Kom meedoen, aanmelden is niet nodig! Er is een setlist aanwezig, klik op de link om deze te openen: >> SETLIST <<  Wil je een ander nummer spelen, laat het ons weten!

  Kijk voor verdere informatie onder meer info.

  P.s. Laat ons weten dat je komt via Facebook.

  27 januari 16.00 - 18.00 uur
  gratis!
 9. Opening expositie IJs, taart en gebak januari 27

  Op 27 januari om 12.00 uur opent de exposite IJs, taart en gebak. Het belooft een feestje te worden de 27e. Er wordt gesnoept, gedanst en de muzikale omlijsting wordt verzorgd door Blue Lavender. We nodigen je dan ook van harte uit om deze opening mee te vieren!

  Expositie
  De expositie ‘Ijs, taart en gebak’ zal je ogen doen smullen door verschillende vormen, smaken en kleuren. Vanuit verbeeldingskracht zijn overheerlijke, beeldende creaties ontstaan in foto's, schilderijen, glaswerk, textiel en keramiek. Door het hele pand vind je feestelijke zoetigheden, afgewerkt met verrukkelijke mousse, ijs met romige vanillevulling en verse Petit fours met chocolade. Kortom, beeldende eetkunsten om je vingers bij af te likken! Voor kinderen is er een leuke kunstjacht door het gebouw beschikbaar. De expositie is vrij en gratis te bezoeken t/m 22 maart 2019.

  27 januari 12.00 uur
  gratis!
 10. Bandnight januari 27

  26 en 27 januari is het weer tijd om te rocken! Dan vinden namelijk de CKC Bandnights plaats in het JJ Music House in Zoetermeer. Diverse bands maken er uiteraard weer een feest van dat je niet mag missen. Iedere band vult een half uur op geheel eigen wijze. De grote variatie maakt de avond tot een succes voor jong/oud, beginners/gevorderden, voor liefhebbers van jazz tot rock, pop tot metal!

  Aanvang voor beide Bandnights: 19.00 uur. Toegangsprijs 2,50. Kaartjes zijn te koop bij de kassa bij JJ Music House bij aanvang van de Bandnight.

  Zaterdag 26 januari 19:00 uur
  • Pterodactyl (soundcheck 18:30 uur)
  • Fashionably Late
  • New Vintage
  • Dynamical
  • Glory Of Impact
  .

  Zondag 27 januari 19:00 uur
  • Apocalyptic (soundcheck 18:30 uur)
  • Bad Beat
  • Saucy Leaves
  • Overruled

  27 januari 19.00 uur
  € 2,50 per stuk
 11. Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

  Resultaten 1 tot 10 van 37 totaal

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
Black background overlay