Evenementen Agenda

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Resultaten 11 tot 14 van 14 totaal

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Oude Kerk concert mei 24

  Een klassiek akoestisch concert met koorzang, vioolspel en een blazersensemble uit het Rijnlands Symfonie Orkest (RSO). Het Kerstconcert in deze prachtige Kerk smaakte naar meer. Wat een ruimte en wat een ambiance! Dit concert is de eerste van een serie concerten op de vrijdagavonden in 2019; een speciale samenwerking tussen de Oude Kerk en CKC & partners.

  Ook op de planning
  - Op vrijdag 5 juli  gaan ( oud- ) talenten van het CKC zich presenteren, ook enkelen die inmiddels in het "vak " zitten.
  - Vrijdag 8 november staat in het teken van het Rembrandt- jaar. Dit wordt een samenwerkingsproject met de afdeling Beeldend.
  - En vrijdag 20 december is het traditionele Kerstconcert van CKC en Partners.

  Leerlingen en docenten zijn uitermate blij op nog een Podium te hebben in Zoetermeer, en wat voor een!

  Vrijdag 24 mei / Aanvang 19.30 uur / Toegangsprijs: € 4,- / binnenkort meer informatie over kaartverkoop

  24 mei 19.30 uur
  Oude Kerk
  € 4,00 per stuk
 2. Prijsuitreiking: Salon Beeldende Kunst 2019 juni 06

  We halen de Parijse Salon uit de 19e eeuw naar het Huis van de Amateurkunst in Zoetermeer! Een expositie van eigen hedendaagse beeldende kunst waar allerlei soorten onderwerpen, stijlen en technieken aan bod komen. Alle deelnemers aan de expositie laten hun mooiste werk zien in de hoop de Publieksprijs in de wacht te slepen.

  Stem mee!
  Tot donderdag 6 juni 17:00 uur stem je op jouw favoriete 2D en 3D kunstwerken van de Salon. De winnaar is het kunstwerk die de meeste stemmen van het publiek krijgt. Haal snel je stemformulier bij de receptie!

  Feestelijke prijsuitreiking
  De uitreiking van de Publieksprijs vindt plaats op donderdag 6 juni om 19:30 uur in de Lounge, omlijst door een Argentijnse Tango van MiraTango en een hapje en een drankje. Iedereen is hierbij van harte welkom.

  06 juni 19:30
  gratis!
 3. Jazz Open Podium op zondag juni 30

  Sessieleider: Wordt nader bepaald
  Entree en deelnameGratis
  Wanneer: Zondag 30/06/2019 16:00 – 18:00 uur
  Waar: Podium 2.06 CKC & partners, Leidsewallen 80 Zoetermeer. 

  Het hele jaar door zijn we open voor jammin tijdens Jazz Open Podium op zondag! 30 juni vindt alweer de laatste van dit seizoen plaats! Werk je al maanden naar dat nummer toe en wil je het graag aan publiek laten horen? Ben je benieuwd hoe jouw zang of gitaarspel klinkt met een band? Of wil je graag andere muzikanten ontmoeten? Laat jezelf zien en horen, aanmelden is niet nodig! Er is een setlist aanwezig, klik op de link om deze te openen: >> SETLIST << 

  Ook hebben we bladmuziek voor verschillende partijen beschikbaar gesteld voor deze Jazz Open Podium, die vind je onder meer info.

  Wil je een ander nummer spelen, laat het ons weten!

  Kijk voor verdere informatie onder meer info.

  P.s. Laat ons weten dat je komt via Facebook.

  30 juni 16.00 - 18.00 uur
  gratis!
 4. CKC & partners Open Dag 2019 september 07

  OPEN DAG | zaterdag 7 september 2019 | save the date!

  Maak kennis met alle lesaanbieders en amateurverenigingen op het gebied van beeldende kunst, muziek, theater,  musical, digitale fotografie, dans en nieuwe media! De Open Dag is hét moment om iets uit te proberen én om te genieten van de presentaties, demonstraties en optredens!

  Vrijwilligers gezocht! 
  Zou je graag willen meehelpen als vrijwilliger? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je dan aan via cschippers@ckc-zoetermeer.nl onder vermelding van je naam, leeftijd en contactgegevens.

   

  07 september
  gratis!
 5. Pagina:
  1. 1
  2. 2

  Resultaten 11 tot 14 van 14 totaal

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren
Black background overlay