De Ontdekking: Superkracht!

Terug naar Agenda overzicht

De Ontdekking: Superkracht!

In de voorjaarsvakantie van 2020 vind op 24, 25 en 26 februari de derde editie van De Ontdekking plaats. Dit keer met het thema: Superkracht! 


Woesh! Cape aan en masker op, wij gaan die superkrachten eens goed testen! Tijdens de voorjaarsvakantie heb jij elke dag een andere spannende missie waar jij al jouw gekke ideeën en dromen tot werkelijkheid kan brengen! Aan het einde van de dag staan we met z'n allen met volle superkracht op het podium in de grote theaterzaal, want jij bent écht wel sterker dan iedereen denkt!


Welke activiteiten staan er op het programma?


Woensdag 26 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Magische krachten
Je betreedt het Wonderhuis waarin iedereen magische krachten krijgt! Jij en je medemagiërs werken aan een Glow in het Dark dans met lichtgevende voorwerpen. Samen met onze LAB freaks probeer je jouw krachten onder controle te krijgen door met nieuwe technologieën te experimenteren. Tijdens het Kindermagietheater oefen je jouw rol als meester in de magische kunsten en werk je samen met de krachten van de andere magische wezens. Aan het einde van de dag laten jullie in de Super Power Show in onze grote theaterzaal jullie gaven zien. Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.


3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  |  Plezier met medemagiërsPsst! Kijk ook welk thema de andere 2 dagen hebben, misschien vind jij er wel meer dan één leuk! ;)


Meer informatie: ckc-zoetermeer.nl/deontdekking  • 13,00
Activiteitcode: 2020-ontdekking-dag-3
of

De-Ontdekking-2020

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • De-Ontdekking-2020
Black background overlay