De Ontdekking: Superkracht!

Terug naar Agenda overzicht

De Ontdekking: Superkracht!

In de voorjaarsvakantie van 2020 vind op 24, 25 en 26 februari de derde editie van De Ontdekking plaats. Dit keer met het thema: Superkracht! 


Woesh! Cape aan en masker op, wij gaan die superkrachten eens goed testen! Tijdens de voorjaarsvakantie heb jij elke dag een andere spannende missie waar jij al jouw gekke ideeën en dromen tot werkelijkheid kan brengen! Aan het einde van de dag staan we met z'n allen met volle superkracht op het podium in de grote theaterzaal, want jij bent écht wel sterker dan iedereen denkt!


Welke activiteiten staan er op het programma?


Dinsdag 25 februari 09.30 uur - 16.00 uur - Thema: Supersterren


Je bent een hele beroemde artiest, iedereen kent je! Tijd om jou en andere artiesten voor te bereiden als échte superster. Jij zingt als powergirl of boy de sterren van de hemel in het speciaal voor jou geschreven supersterrenlied. Ook creëer je samen met al je medeberoemdheden één grote superster. Waar is hij of zij bekend van? En draagt deze ster een strik of liever een bril? Aan het einde van de dag onthullen jullie samen de megasuperster en geven jullie een stertastisch optreden voor jullie publiek tijdens de Super Power Show in onze grote theaterzaal! Je ontvangt ook een leuk aandenken van deze dag.


3 workshops door professionals  |   inclusief lunch en ochtend & middagtussendoortje  | Plezier met mede supersterrenPsst! Kijk ook welk thema de andere 2 dagen hebben, misschien vind jij er wel meer dan één leuk! ;)


Meer informatie: ckc-zoetermeer.nl/deontdekking  • 13,00
Activiteitcode: 2020-ontdekking-dag-2
of

De-Ontdekking-2020

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

  • De-Ontdekking-2020
Black background overlay