Expositie: Salon Beeldende Kunst 2019

Terug naar Agenda overzicht

Expositie: Salon Beeldende Kunst 2019

We halen de Parijse Salon uit de 19e eeuw naar het Huis van de Amateurkunst in Zoetermeer! Een expositie van eigen hedendaagse beeldende kunst waar allerlei soorten onderwerpen, stijlen en technieken aan bod komen. Alle deelnemers aan de expositie laten hun mooiste werk zien in de hoop de Publieksprijs in de wacht te slepen.


Stem mee!
Tot donderdag 6 juni 17:00 uur stem je op jouw favoriete 2D en 3D kunstwerken van de Salon. De winnaar is het kunstwerk die de meeste stemmen van het publiek krijgt. Haal snel je stemformulier bij de receptie!


Kunstrondleiding
Er zijn twee gratis kunstrondleidingen gepland. Op dinsdag 16 april om 14:00 uur en op vrijdag 10 mei om 10:00 uur. Aanmelden voor deze rondleiding kan via mvc@ckc-zoetermeer.nl


Kunstjacht
Voor kinderen is er een Kunstjacht door het gebouw beschikbaar, haal het formulier voor de Kunstjacht op bij de receptie!


Feestelijke prijsuitreiking
De uitreiking van de Publieksprijs vindt plaats op donderdag 6 juni om 19:30 uur in de Lounge, omlijst door een Argentijnse Tango van MiraTango en een hapje en een drankje. Iedereen is hierbij van harte welkom.

Activiteitcode: Expositie: Salon Beeldende kunst 2019
of

Expositie: Salon Beeldende Kunst 2019

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay