Inspiratiemarkt 55+ (Forum)

Terug naar Agenda overzicht

Inspiratiemarkt 55+ (Forum)

vrijdag 25 januari 10.00 – 12.00 | gratis in het Forum
TAAL, KUNST, CULTUUR & MEER


Laat je inspireren over de vele activiteiten speciaal voor 55-plussers! Lezingen, creatieve- en sportieve activiteiten in het voorjaar van 2019, ontdek dit en meer tijdens deze inspiratiemarkt in het Forum.


Activiteiten:
> In Spaanse sferen: heb je mooie herinneringen aan Spanje en wil je die delen en/of wil je meer te weten komen over familietradities en rituelen? Neem dan je foto’s en verhalen mee ga in gesprek met anderen. We zorgen voor Spaanse muziek en CKC & partners presenteert haar 55-plus programma ‘Uit de Kunst’ dat in het voorjaar in het teken staat van Spanje. Lezingen over Spaanse architectuur, -kunst en workshop ‘Mozaïek: ervaar Gaudi’ en meer…


> Ook onze boekencollectie met mooie reisboeken staat voor je klaar. Aansluitend kun je in het Forumcafé genieten van een Spaanse lunch.

> Starten met muziekles? Krijg persoonlijk advies van de adjunct-directeur van CKC & partners

> Seniorweb houdt u digitaal fit! Voor advies, inschrijven voor workshops en computerles of antwoord op al uw computervragen kun je terecht bij Seniorweb tijdens de inspiratiemarkt.

> Ga je binnenkort naar Spanje en spreek je de taal nog niet goed genoeg? Heb je altijd al willen leren handletteren? Of ben je erg geïnteresseerd in neuro-linguïstisch programmeren? De Volksuniversiteit biedt een hoop interessante, leuke en leerzame workshops en lezingen aan in 2019. Kom langs en ontdek!

  • 0,00
Activiteitcode: 250119inspiratiemarkt55
of

Inspiratiemarkt 55+ (Forum)

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay