Klankschalen concert

Wij nodigen je van harte uit voor de klankschalen / gong concerten,  die gehouden wordt op zondag 3 februari 2019 13.00 uur.


De klanken en trillingen komen van Tibetaanse klankschalen, de verzamelnaam van klankschalen uit Tibet, India, Nepal, Thailand, van kristallen klankschalen, tingsha's, tempelbellen, ocean drum's, rain sticks, koshi’s, de Chinese gong en de chakra ondertonen.


De klanken geven trillingen die de zenuwen prikkelen, hetgeen uitwerking heeft op de organen. De trilling werkt door tot op celniveau. Het hele lichaam ondergaat de positieve uitwerking ervan. De Chinese gong maakt bijvoorbeeld de geest leeg, zodat deze optimaal ontvankelijk is voor de klankschalen behandeling. De warme klanken herinneren aan stilte en vertrouwen. Door te luisteren naar de klanken en het ervaren van de trillingen van de klankschalen ontstaat balans tussen lichaam, ziel en geest, waardoor je als het ware “opnieuw gestemd” wordt. Klanken zijn effectief bij onder andere stress, diverse vormen van pijn, chronische moeheid, verdriet en angst. Het verbetert de slaap en vergroot de zelfkennis.


Kosten voor deelname aan het concert: € 15 per persoon.
Aanmelden kan via: macsy94@gmail.com

  • 15,00
Activiteitcode: 18/19 klankschalen concert 3-2
of

Klankschalen concert

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay