Opening expositie Andrzej Wawrzyniak & Frances Raboen

Terug naar Agenda overzicht

Opening expositie Andrzej Wawrzyniak & Frances Raboen

Op 15 september om 14.00 uur wordt de nieuwe expositie feestelijk geopend in de Lounge. De opening wordt muzikaal omlijst door Mariska Rietman (fagot) Toegang is gratis. De expositie laat werken van cursisten van Andrzej Wawrzyniak en kunstenares Frances Raboen en is te bezichtigen t/m 27 oktober 2019.

Expositie:
Andrzej Wawrzyniak & Frances Raboen


Cursisten van Andrzej Wawrzyniak
Vol trots presenteren we een diverse expositie van de cursisten van Andrzej Wawrzyniak. Geïnspireerd door de stilleven kunst van Italiaanse schilder Giorgio Morandi (1890-1964) hebben cursisten subtiel geschilderde vazen, potjes en flessen vanuit eigen vaardigheid vereeuwigd in wisselende samenstelling. Deze stillevens van objecten waren nieuwe inspiratie voor het naaste thema van deze kunstenaar; Landschappen. Verder zijn er in deze expositie werken te bewonderen die gebaseerd zijn op bekende portretten uit de kunstgeschiedenis, waarbij cursisten een eigen interpretatie aan de compositie van het kunstwerk hebben gegeven.


Geïnteresseerd geworden in lessen volgen bij Andrzej? Klik dan hier voor zijn aanbod.


Frances Raboen
Ze worden vaak over het hoofd gezien, weggejaagd of vertrapt: insecten. Insecten maken een groter deel uit van ons ecosysteem dan wij zelf denken. Niet alleen vanwege de plantenbestuiving, maar ook in de voedselketen. Als we hier niets aan doen, heeft dit rampzalige gevolgen voor de natuur en daarmee ook toekomstige generaties. Onder de titel ‘The most unwanted list’, wil Frances Raboen (1971) het imagoprobleem van insecten doorbreken. Zo laat ze zien hoe imposant en trouw mieren werken en daagt ze je uit die kakkerlak eens lekker te knuffelen.


Haar zelden up-to-date website: www.francesraboen.com of volg haar via Instagram.

  • 0,00
Activiteitcode: openingexpo
of

Opening expositie Andrzej Wawrzyniak & Frances Raboen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay