------------------------- Gratis toegang -----------------------------

ZATERDAG 8 JUNI     deuren openen om 13.30 uur, tot 17.30 uur

TIMETABLE:

Timetable zaterdag 8 juni Jongerenevent Find Your Talent

Wat kun je verwachten: 

- DJ Sandro Silva bestormde alle hitlijsten met zijn nummer 1 hit 'Epic'. Tijdens zijn masterclass ontdek je hoe dit nummer tot stand is gekomen én mag je hem het hemd van het lijf vragen met alles wat je van hem wilt weten, nou ja....bijna alles;-)

Verzin een challenge voor Sandro Silva! Pak jij het beste idee? Dan mag jij jouw challenge 'in person' tonen aan Sandro zelf, op 8 juni! Bekijk snel de video hieronder!

- Stel, je hebt een droom om actrice, danser of zangeres te worden. Hoe blijf je trouw aan je eigen ik? Wat moet je allemaal doen en laten om die droom te realiseren. Dagmar Rijff is actrice en zangeres. Tijdens een speciale Q & A met haar kun je al je vragen stellen en vertelt zij jou wat er belangrijk is om je staande te houden in een wereld waar de concurentie op de loer ligt.

- Verbeter je hiphop of breakdance skills tijdens één van de dansworkshops.

- Ben je rapper of tekstschrijver, kom je muziek opnemen of verbeter jezelf met een rapworkshop. Ook voor beginners!

- Hoe is het met jouw kennis van de Nederlands muziekindustrie gesteld? Test het tijdens één van de quizzen. Met kans op toffe prijzen.

- Jezelf inscannen in een bodyscanner, wat kun jij met een virtuele versie van jezelf? Ontdek het in het LAB. Lees hier het interview met de maker van de scanner.

- Shows en optredens, van dans tot muziek, one-man-performance tot grote groepen. Alles komt voorbij op ons hoofdpodium!

Find your talent wordt mogelijk gemaakt met steun van Fonds 1818 en het Cultuurfonds Zoetermeer.

#THEEPICCHALLENGE

Weet jij een vette challenge op het nummer Epic van Sandro Silva? Deel deze dan snel! Toon jouw idee via #theepicchallenge en wie weet mag jij deze binnenkort aan Sandro zelf showen?

     

Verrassende Masterclasses  +  Inspirerende Q&A's  +  Virtual Body Scan  +  Meet & Greet  +  Workshops  +  Live & Vlogs

          

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.