EXPOSITIE INTERMEZZO - gratis toegang tot 20 januari 2019

De expositie ‘Intermezzo’ bestaat geheel uit werk van cursisten bij CKC & partners. De diversiteit van discipline en stijl is enorm. Naast schilderijen en aquarellen zie je ook fotowerk, glaskunst, keramiek, textiel, kinderkunst en beeldhouwwerk. De vernissage wordt vrijdag muzikaal opgeluisterd door Dylan Boymans op elektrisch gitaar. De tentoonstelling staat opgesteld op de begane grond, 1e en 2e etage. Dagelijks is het CKC-gebouw open en ben je van harte welkom om gratis op je gemak alle werken te bekijken. Voor kinderen is er een kunstjacht door het gebouw beschikbaar.

Door de veelheid  van soorten werk, genre, disciplines en stijlen vormt Intermezzo een prachtige dwarsdoorsnede van de beeldende kunst van CKC & partners. Intermezzo is tot 20 januari 2019 te zien!Uitgelicht: Aleid Egas exposeert bij CKC & partners

Aleid woont en werkt aan de Noordersingel te Berkel en Rodenrijs. Ze heeft daar haar een eigen atelier waar ze tevens regelmatig haar schilderijen toont. Nu maakt ze een uitstapje naar het CKC.
Voor haar schilderijen laat ze zich vaak inspireren door de natuur in haar directe omgeving. In deze expositie bij het CKC kijkt Aleid echter soms ook wat verder over de grenzen; in sommige werken zie je nu wat meer surrealistische landschappen, soms afgewisseld met een wild dier dat onverwachts voorbij komt draven.

De penseelstreken zijn krachtig en met een helder en robuust kleurgebruik zet Aleid schilderijen neer die iedere keer weer verrassend en toch herkenbaar zijn. Voor meer informatie ga je naar www.aleid-egas.nl
De werken van Aleid zijn een prachtige aanvulling op de lopende expositie Intermezzo, te zien tot en met 20 januari 2019.

 

Uitgelicht: Expositie Fotogroep Zoetermeer

In 2019 bestaat Fotogroep Zoetermeer 50 jaar !De Fotogroep Zoetermeer is een fotoclub waar enthousiaste amateurfotografen van jong tot oud door hun gezamenlijke hobby dichter bij elkaar worden gebracht en kunnen leren van elkaars fotografische ervaringen.

Als start voor het jubileumjaar organiseert Fotogroep Zoetermeer een expositie in het CKC te Zoetermeer. De expositie omvat enerzijds vrij fotografisch werk van leden van de fotoclub en anderzijds een fotoselectie van de werkgroep Portretfotografie van Fotogroep Zoetermeer. De expositie is te zien op de 2e verdieping van het CKC van 4 december 2018 t/m 18 januari 2019.

Meer informatie over Fotogroep Zoetermeer: www.fotogroep-zoetermeer.nl. Heeft u vragen of wilt u kennismaken? e-mail naar info@fotogroep-zoetermeer.nl

  

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.