Film staat centraal in CKC Digital Art Lab

Heel oktober staat het CKC Digital Art Lab in het teken van film! Tijdens deze periode kun je elke vrijdagmiddag tijdens het Open Lab aan de slag met alles wat met film te maken heeft.

Zo leer je meer over opnemen, monteren of het vinden van het ideale beeld. Schrijvers in spé kunnen terecht bij de ervaren jonge filmmakers die kunnen helpen met het script of verhaal.

Het thema Film sluit daarnaast mooi aan op de activiteiten rondom de Thriller Filmwedstrijd. Bij deze, in het kader van het Nederlands Thriller Festival georganiseerde wedstrijd, krijgen middelbare scholieren een spoedcursus filmmaken en dingen met hun zelfgemaakte trailer mee voor de 1e prijs: het verfilmen van het hele verhaal. Momenteel  zijn ruim 100 scholieren al druk in de weer met het filmen van hun trailer.

Aansluitend op de film-activiteiten is er voor de enthousiastelingen de gloednieuwe cursus Script to Screen. Je leert daarin in een paar weken alles over films maken: van het bedenken van een verhaal tot het perfectioneren van de geluidsmix.

Vrijdagmiddag Open Lab
Elke vrijdagmiddag is het tussen 13.00 -18.00 gezellig druk in het Digital Art Lab. Jongeren werken er aan hun eigen projecten, experimenteren met nieuwe technologieën, bouwen samen een 3D printer en komen steeds met nieuwe ideeën om hun passie vorm te geven. Iedereen is welkom om binnen te wandelen en de handen uit de mouwen te steken. Ga voor meer informatie naar www.digitalartlab.nl

 

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.