Fotogroep 55+

Het plezier van het gezamenlijk maken, bekijken en bespreken van foto’s, staat bij deze fotogroep centraal. Het werk dat je in de groep brengt wordt besproken met het oog op verrijking van jouw fotohobby. Je ontdekt een eigen fotografische ‘kijk’. We gaan aan de slag met verschillende thema’s en om ons extra te inspireren worden gastdocenten uitgenodigd. Deze groep is voor beginners en gevorderden en wordt begeleid door Theo Janssen, een veelzijdige freelance fotograaf met veel onderwijservaring. De groep komt de 2e en de 4e dinsdagochtend van de maand bijeen in het CKC-gebouw van 10.00-12.00 uur. Ongeveer 1 keer per maand wordt op een zondagochtend een fototocht in Zoetermeer georganiseerd.


Bij voldoende belangstelling komen er workshops en korte cursussen, bijvoorbeeld voor het bewerken van foto’s of voor het maken van documenten als fotoboeken en presentaties.

Deelname kost €24,50 per maand. Voor de hele reeks (5 maanden) bedraagt deelnamegeld €122,50. Dit is incl. 2 bijeenkomsten per maand bij CKC & partners en ongeveer één keer per maand een foto-tocht in Zoetermeer. Bij de bijeenkomsten bij CKC & partners is 1 koffie/thee per bijeenkomst inbegrepen. Bij de foto-tochten is ontbijt/consumptie voor eigen rekening.

Deze groep zit helaas vol. Aanmelden is niet meer mogelijk. Geinteresseerd? Stuur een mail naar mvc@ckc-zoetermeer.nl. Bij voldoende interesse starten wij een nieuwe groep.

Uit de Kunst: het cultureel programma voor 55-plussers
Deze lezing maakt onderdeel uit van het 'Uit de Kunst!' programma. Bekijk hier het volledige programma.
  • 55+ jaar
  • di 10.00 - 12.00 uur
  • 06 november 2018 - 26 maart 2019
  • 2 bijeenkomsten per maand
  • 21+ jaar: per termijn €24,50 / totaal €122,50
  • 1 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: Fotogroep 55+
of

Fotogroep 55+

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay