Thijmen en Ronald genomineerd voor publieksprijs kunst en cultuur

Thijmen de Valk  van Wing Pictures (Junior partner) en Ronald de Jong (CKC docent)  zijn genomineerd voor de publieksprijs Kunst en Cultuur 2014! CKC & partners is uiteraard erg trots op deze twee toppers! Stem jij daarom ook op een van hen? Stemmen kan  tot 7 december 2014 via www.zoetermeer.nl/publieksprijs. Onder alle stemmers wordt een leuk avondje uit in het Stadstheater (theaterbonnen) verloot!

De prijs is bestemd voor personen, groepen of instellingen die zich het afgelopen jaar in verrassend c.q. vernieuwend opzicht hebben onderscheiden ten opzichte van anderen op het gebied van Kunst en Cultuur. Naast het Bronzen Visdiefje ontvangt de winnaar ook een geldprijs. Er hangt dus heel veel af van de stem van de Zoetermeerse inwoners! De Zoetermeerse inwoners bepalen wie van de vijf genomineerde instellingen of personen de winnaar wordt van het Bronzen Visdiefje. Dit is de naam van het beeldje dat speciaal door de Zoetermeerse kunstenares Fieke Hordijk, voor de Publieksprijs Kunst & Cultuur is vervaardigd.

Lees hier meer over Ronald en Thijmen:

Ronald de Jong
Ronald de Jong is als vaste organist verbonden aan de Oude Kerk Zoetermeer sinds 1991. Vanaf dat jaar is hij gestart met de organisatie van de maandelijkse orgelconcerten op het befaamde Lohman-orgel (uit 1838) en sinds 2004 organiseert hij namens de "Stichting Concerten Oude Kerk" de wekelijkse lunchpauzeconcerten. Aan deze Stichting is hij verbonden als muzikaal adviseur. Inmiddels heeft hij vanaf 1991 tot nu toe zo’n 750 concerten georganiseerd. Aan veel van die concerten heeft hij zelf ook meegewerkt als organist/klavecinist/pianist en dirigent. Ook is hij als docent verbonden aan het CKC. Daarnaast is hij als componist actief met composities voor koor en orgel en last but not least is hij ook beeldend kunstenaar en heeft hij regelmatig exposities van zijn abstracte en figuratieve werk.

Thijmen de Valk
De 18-jarige Thijmen is de oprichter van Wing Pictures en heeft daarmee eerder de webserie Alpha gemaakt. Hij is nu bezig met een psychologische thriller. Met de Thriller Filmwedstrijd wilde hij zijn kennis over films doorgeven aan een nieuwe groep jongeren. In samenwerking met het CKC Digital Art Lab en twee middelbare scholen gaf hij scholieren een crash course in onder meer spanning opbouwen, compositie en montage. Gedurende het hele proces, van eerste idee tot de laatste wijziging in de montage, begeleidde hij ze en liet hij ze hun eigen stijl ontdekken en ontwikkelen. Nu begeleidt hij de winnaars bij de productie van hun bloedstollende thriller.

Winnaar
De feestelijke bekendmaking van de winnaar van de publieksprijs zal plaatsvinden op vrijdag 12 december 2014 van 16:00 tot 18:00 in 1892 Eten & Drinken, Dorpsstraat 74A.

 

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.