Gewoon Doen! MIX - onbeperkte lessen

Terug naar activiteitoverzicht

Gewoon Doen! MIX - onbeperkte lessen

Gewoon Doen! Mix!


Gewoon Doen! Sport en Bewegen biedt een aantal verschillende lessen voor volwassenen aan. Aangezien elke les een feestje is, kan het zijn dat je wellicht meerdere verschillende lessen wilt volgen. Dit kan met de rittenkaarten, maar de voordeligste manier om dit te doen is door te kiezen voor Gewoon Doen!Mix!.


De lessen die gevolgd kunnen worden zijn:


Gewoon Fit! –een gevarieerde fitnessles waarbij o.a. gebruik wordt gemaakt van dynabands, drumstokken(drumfitness) en strandballen.
Zumba Gold – De low-impact  (rustige) Zumba variant, welke zeker geschikt is voor 55+ers
Zumba – een dansconditieprogramma dat is gebaseerd op Latijns-Amerikaanse dans, zoals de salsa, merengue, axé, samba en cumbia.


Tarief en korting!
Wanneer je meer dan één les per week wilt volgen, krijg je bij een betalingsovereenkomst korting en betaal je slecht €35,- per maand. Dit voor 10 maanden. In de maanden juli en augustus is geen contributie verschuldigd. Je kunt dan aan elke les van Gewoon Doen! Sport en Bewegen meedoen, behalve de KidsZumba.

Je kunt bij mij ook een 5-rittenkaart van €47,50 of een 10-rittenkaart van €82,50 kopen. Met de rittenkaart kun je ook terecht bij de lessen Zumba en Gewoon Fit! Deze kaarten zijn in alle lessen van Gewoon Doen! Sport en Bewegen te koop (m.u.v. KidsZumba). 


 

  • 14+ jaar
  • di, do
  • 27 augustus 2019 - 16 juli 2020
  • 120 lessen
  • t/m 20 jaar: totaal €350,00
  • 21+ jaar: per termijn €35,00
  • 1 of 10 betalingstermijnen
Activiteitcode: 19/20 P Gewoon Doen Mix
of

Gewoon Doen! MIX - onbeperkte lessen

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay