Doe mee aan de gratis workshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar waarbij je een eigen kunstwerk maakt over één van de tien spannendste schilderijen van de Russische schilder Hartmann, luisterend naar de muziek die Moussorgsky speciaal daarbij gecomponeerd heeft. Loulou Joolen en Gerart Kamphuis geven deze workshop speciaal in het kader van Klassiek op het Water.

Je kunstwerk wordt ingelijst en opgehangen op panelen, die donderdagavond 29 juni meegaan naar de kindertentoonstelling ‘De Schilderijententoonstelling van Moussorgsky’ op de Markt. Hoe leuk is dat! De workshop vindt plaats in het gebouw van CKC & partners aan de Leidsewallen 80. Je kunt binnenlopen om 14.00, 14.30 of 15.00 uur waarna je na een uitleg ongeveer een uur aan de slag gaat met je kunstwerk. Je kunt gratis deelnemen en vooraf aanmelden is niet nodig.

Samenwerkingspartners

Klassiek op het Water wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818, Cultuurfonds Zoetermeer, OPOZ, UNICOZ, Gemeente Zoetermeer, CKC & partners, Floravontuur Promotie Zoetermeer en alle culturele instellingen en donateurs.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.