Hiphop

"Naast het dansen van een choreografie en het ontwikkelen van een eigen flow is uitstraling ook heel belangrijk. Tijdens de les wordt er daarom ook aandacht besteed aan het freestylen en battelen, waar uitstraling een must is."


Durf te zijn wie je bent
"Hiphop is een dansstijl afkomstig uit New York en is begonnen op de straat. No rules, just be yourself. Het is een verzamelaam voor: rappen, breakdance, dj zijn en graffiti spuiten. In de loop der jaren is de hiphop dansstijl ontwikkelt in verschillende stijlen: oldschool hiphop, breakdance popping, locking & new style. In de les van Annalee leer je een mix van deze stijlen, maar het accent ligt vooral op de oldschool en new style hiphop."

No rules just go with the flow
"Hiphop staat voor respect and love for all. Dat is ook wat je ervaart als je bij Annalee in de les staat. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet of hoe je beweegt als je maar je ding doet en daar plezier in hebt."

Its all about the attitude
"Bij hiphop is het belangrijk dat je je eigen stijl en flow ontwikkelt terwijl je op de beat/lyrcis danst. Bij Annalee in de les wordt hier ook uitvoerig aandacht aan besteed, want dat is de basis van deze dansstijl"

  • 6 t/m 8 jaar
  • di 17:00 - 18:00 uur
  • 10 september 2019 - 30 juni 2020
  • 10 lessen
  • t/m 20 jaar: totaal €65,00
  • 1 betalingstermijnen
Deze aanbieder accepteert ook: ZoetermeerPas
Activiteitcode: 19/20 P 2 Hiphop
of

Hiphop

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay