Leerlingen aan het woord


bron: fotoflex.nl - info@fotoflex.nl

Ashyana Bandhan: vol ambitie!

Ze is nog maar 15 jaar, heeft de ambitie om door te breken als zangeres en vindt het niet erg om voor een groot publiek op te treden. Ashyana Bandhan volgt al twee jaar zangles bij CKC & partners met als doel een beroemde zangeres te worden.

Misschien heb je haar al wel eens horen zingen, want onlangs stond Ashyana nog op het podium van het Stadstheater tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Gemeente Zoetermeer. Voor Ashyana was dit gelijk één van haar mooiste ervaringen: ‘Ik zong toen voor 780 man en de mensen vonden het leuk! Daar kreeg ik weer meer energie van‘. Maar dit is niet het enige podium waar de ambitieuze Ashyana een geslaagd opgetreden verzorgde. Ook op het Stadhuisplein en in JJ Music House heeft ze al eens gezongen. Natuurlijk kan CKC & partners niet in het rijtje ontbreken: ‘Ook heb ik een keer bij CKC & partners zelf opgetreden en op de Open Dag’. Eén ding is zeker, van podiumvrees is geen sprake bij deze zangeres!

Zingen
Ashyana vind het ook erg leuk om te dansen, maar zingen heeft toch haar voorkeur. Net als vele andere tieners zingt ze graag liedjes van Justin Bieber. Maar ook Emeli Sande, Meghan Trainor, Beyonce, Ronnie Flex en Lil kleine zijn te vinden in haar repertoire. Daarnaast zingt ze ook Bollywood-liedjes. Om zich te blijven ontwikkelen en steeds een beetje beter te worden volgt Ashyana nu al zo’n twee jaar zangles bij Susanne Nehring, één van de zangdocenten bij CKC & partners. Ashyana: ‘Ik leer er veel. Susanne steunt me bij de ademhaling en op de juiste hoogte te zingen’. Ook begeleidt ze mij op weg naar de opleiding van het Conservatorium. Maar natuurlijk het allerbelangrijkste is dat ze de lessen vooral heel erg leuk vindt.

Dromen
Natuurlijk zijn er ook dromen als het gaat om een eventuele zangcarrière. Ashyana droomt ervan om later veel te mogen optreden op (grote) podia. En natuurlijk het liefst samen met bekende mensen. Maar dat is nog niet alles: ’Ik hoop later ook een contract te hebben en vooral veel mensen te laten genieten van mijn zang’. Nieuwsgierig naar de jonge zangeres Ashyana Bandhan? Check dan haar Youtube channel: https://www.youtube.com/channel/UCHY2XKZoHHHEiftmiS92DwA.


Ook jouw verhaal onder de aandacht brengen?
Wil jij ook als leerling eens jouw verhaal doen? Dat kan! We zijn altijd op zoek naar leuke nieuwtjes, mooie verhalen of andere inspirerende items. Mail ons jouw verhaal (liefst met foto's) naar mvc@ckc-zoetermeer.nl.

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.