Kamerkoor Vocapella

Ben je op zoek naar een nieuwe zanguitdaging? Misschien is ‘a capella' koormuziek iets voor je. Kamerkoor Vocapella is een enthousiaste groep zangeressen en zangers (circa 20 leden) die minimaal één avond in de week samen met veel plezier zingen.


Repetities en concerten

Onderwerpen als intonatie, stemvorming solfège (koorscholingsmethode) en interpretatie komen tijdens de repetities ruimschoots aan de orde. Er worden liederen gezongen vanaf de Renaissance tot nu en jaarlijks geeft het zangkoor minimaal twee concerten. Kijk voor extra foto's, info en repertoire op http://www.freewebs.com/kamerkoorvocapella/.


Waarom zingen bij Vocapella?
Natuurlijk voor het plezier. Maar het CKC heeft - naast de kennis en jarenlange ervaring van de dirigent - ook expertise in huis op het gebied van bijvoorbeeld podiumpresentatie, solfège of stemvorming. Instrumentalisten van het CKC werken regelmatig mee aan optredens van het zangkoor.

Vragen?
Voor meer informatie neem direct contact op met docent Karin de Jong via karindejong.ckc@gmail.com.

Kortingstarief?
Volg je al een muziekcursus van minimaal 30 lessen bij het CKC of één van onze partners? Dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Graag bij je aanmelding in het veld ‘opmerkingen’ vermelden bij welke docent je de andere muziekcursus volgt. Ga voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op via 079 – 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl.

CKC biedt meer

Bij het CKC vind je alles onder één dak! Of het nu gaat om lessen, een professionele theaterzaal voor presentaties,  samenspelmogelijkheden (ook voor zangers in orkesten, bands of koren) of groeikansen voor talenten. Klik op een van de onderwerpen voor meer informatie.


  • 18+ jaar
  • wo 20:00 - 22:00 uur
  • 11 september 2019 - 15 juli 2020
  • 39 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €23,56 / totaal €212,00
  • 21+ jaar: per termijn €23,56 / totaal €212,00
  • 1 of 9 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM2500
of

Kamerkoor Vocapella

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay