Klassiek ballet volwassenen basics

Terug naar activiteitoverzicht

Klassiek ballet volwassenen basics

Heb je altijd al klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans! Danspodium 'Pas de Deux biedt dit jaar een 3e instroom les klassiek ballet voor volwassenen aan op  dinsdag. Deze les is voor beginners én leerlingen die de basis van de klassieke stijl beter willen leren beheersen.


Niveau
Het niveau van Klassiek ballet volwassenen basics, de naam zegt het al, is gericht op het aanleren van de basis en het onderhouden ervan. Dat wil overigens niet zeggen dat er niet lekker gedanst wordt. De  professionele docente Nicolet Sudibyo laat je in deze les genieten van dans op bekende ballet melodieën

Voorstelling!

Eén keer per jaar bestaat de mogelijkheid om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC & partners gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want ik hou er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid hier een passende oplossing voor te vinden!

Wat trek je aan en waar is het?
Tijdens de balletles draag je comfortabele danskleding en balletschoentjes met splitzolen, bij Flevo Dance Wear Den Haag weten ze precies welke je nodig hebt als je verteld dat je bij CKC & partners danst. De les wordt gegeven in dansstudio 1 van CKC & partners.

  • 21+ jaar
  • di 19.00 - 20.00 uur
  • 11 september 2018 - 09 juli 2019
  • 38 lessen
  • t/m 20 jaar: totaal €369,00
  • 21+ jaar: per termijn €36,90 / totaal €369,00
  • 1 of 10 betalingstermijnen
Deze aanbieder accepteert ook: ZoetermeerPas Je krijgt €10 korting als je in 1 keer betaald
Activiteitcode: 18/19 P Klassiek ballet volwassenen basics
of

Klassiek ballet volwassenen basics

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay