Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate

Terug naar activiteitoverzicht

Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate

Niet twijfelen, gewoon doen!


Heb je altijd al Klassiek ballet willen doen en is het er nooit van gekomen? Grijp dan nu je kans. Deze dansles is tevens een instroom les waar je in een wervelwind meegezogen wordt en door middel van leuke en afwisselende oefeningen langzaam maar zeker de basistechniek onder de knie krijgt.


In de les werken we aan techniek aan de bar, verplaatsende combinaties in het midden met sprongen en pirouettes en tot slot over de diagonaal. Dat alles in de vorm van leuke afwisselende en uitdagende oefeningen. Er wordt veel aandacht besteedt aan de juiste houding, de uitstraling en het dansgevoel. Het dansplezier staat natuurlijk voorop!

Voorstelling!
Eén keer per jaar bestaat de mogelijkheid om met een dansvoorstelling in of buiten het CKC & partners gebouw mee te doen. Dit is niet verplicht want ik hou er rekening mee dat lang niet iedere volwassen leerling hier tijd voor wil of kan vrijmaken. Tot nu toe is het echter altijd gelukt naar ieders tevredenheid hier een passende oplossing voor te vinden!

Wat trek je aan en waar is het?
Tijdens de balletles draag je comfortabele danskleding en balletschoentjes met splitzolen, bij Flevo Dance Wear Den Haag weten ze precies welke je nodig hebt als je verteld dat je bij CKC & partners danst. De les wordt gegeven in dansstudio 1 van CKC & partners.

  • 21+ jaar
  • do 19.30 - 20.30 uur
  • 13 september 2018 - 11 juli 2019
  • 37 lessen
  • t/m 20 jaar: totaal €369,00
  • 21+ jaar: per termijn €36,90 / totaal €369,00
  • 1 of 10 betalingstermijnen
Deze aanbieder accepteert ook: ZoetermeerPas Je krijgt €10 korting als je in 1 keer betaald
Activiteitcode: 18/19 P Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate
of

Klassiek ballet volwassenen basics/intermediate

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay