Klassiek op het Water 2017

Terug naar activiteitoverzicht

Klassiek op het Water 2017

Van 26 t/m 30 juni 2017 vindt aan de Dobbe in Zoetermeer, bij CKC & partners en op verschillende locaties in Zoetermeer voor de achtste keer het muziekfestival Klassiek op ‘t Water plaats. Dit festival wordt door Floravontuur Promotie Zoetermeer in samenwerking met CKC & parners georganiseerd.


Het festival bestaat uit drie verschillende programma's:
Scholenprogramma

Op maandag t/m vrijdag organiseert CKC & partners diverse workshops en klassieke muziekvoorstellingen voor Zoetermeerse basisschoolleerlingen. De voorstellingen en workshops hebben een leerzaam en interactief karakter. Bekijk hier het programma.

Activiteitenprogramma
Op verschillende locaties binnen Zoetermeer zullen activiteiten plaatsvinden die verbonden zijn aan klassieke muziek. Denk aan het concert van CKC Vrouwenkoor in het seniorencomplex Gondelkade, een extra lang gratis lunchconcert in de Nicolaaskerk,  een rondvaart 'Klassiek in de Polder' met live muziek, Kunst maken bij muziek van Moessorgsky voor kinderen van 6 t/m 12 jaar, een concert van Vocapella in Seniorencomplex Albrandswaard en CKC Klein Klassiek waar kleine wisselende ensembles huiskamerconcerten geven voor ouderen in woonzorgvoorzieningen. Klik hier voor meer informatie over deze activiteiten.

Avondprogramma

Het festival sluit af met een prachtig concert op het half drijvend transparant podium op de Markt. Het programma is voor iedereen aantrekkelijk en wordt in verschillende optredens opgesplitst.
Donderdag
18:30
begint het programma met een echt gezinsvoorstelling'de Schilderijententoonstelling' verteld door Laurens de Groot en ondersteund door danspodium Pas de Deux met muzikale omlijsting door The Hague Brass.
19:45 Gevolgd door de talenten van het CKC & partners. Naast het optreden van het OPOZ kinderkoor zullen een aantal muziekstukken door de talenten samen met The Hague Brass opgevoerd worden.
20:45 Het slotstuk wordt dit jaar verzorgd door 'The Hague Brass' een blazers ensemble waarin voornamelijk solisten van het Residentie Orkest spelen. Met een gastoptreden van ‘klassieke’ zangeres Jannelieke Schmidt. Het ensemble speelt originele muziekstukken en arrangementen geschreven voor groot koperensemble.
Maar door de flexibele bezetting van the Hague Brass, komt het ensemble tevens in kleinere settings volledig tot z’n recht. Het avondconcert duurt tot 22:00 en is gratis toegankelijk.

Hartelijk dank

De organisatie kan dit niet zonder steun van fonsden en sponsoren om ook in 2017 een prachtig festival Klassiek op het Water te organiseren. Floravontuur Promotie Zoetermeer en het CKC & parners willen hierbij de voglende bedrijven, (culturele) instellingen, samenwerkingspartners en donateurs hartelijk bedanken.

  • 0,00
Activiteitcode: Klassiek op het Water 2017
of

Klassiek op het Water 2017

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay