Kleutercello

Wat is er leuker dan klappen, zingen en bewegingsspelletjes? Natuurlijk! Klappen, zingen en bewegingsspelletjes op een cello! Spelenderwijs de snaren leren ontdekken en zo liedjes leren tokkelen en strijken. Plezier en lol staan voorop en zijn eerder een must dan een pre bij de cursus kleutercello. Maar pas op! Voor je het weet tovert je kleuter je huiskamer om tot orkestbak en krijg je een avondvullend huiskamerconcert.


Korte cursus van 8 weken
De cursus Kleutercello is voor kinderen tussen 4 en 6 jaar. Het prikkelt en stimuleert zowel de grove als de fijne motorische vaardigheden van het kind. Kleutercello is een korte cursus van 8 weken, zodat je al snel een beeld kunt maken bij dit instrument en kunt kijken of het iets is voor je kind. Uiteraard kun je ook eerst een keer komen kijken. Laat het ons weten.

Instrument in bruikleen
Gedurende de cursus krijgt je kind een cello op maat mee in bruikleen, zodat hij of zij ook thuis cello kan spelen. Als het blijkt dat je kind na 8 lessen verliefd is geworden op de cello, is het mogelijk om nog een korte cursus kleutercello te volgen of in te stromen voor een cello jaarcursus.

  • 4 t/m 6 jaar
  • wo 14.15 - 15.00 uur
  • 01 april 2020 - 03 juni 2020
  • 8 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €57,00 / totaal €114,00
  • 1 of 2 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 KM1570
of

Kleutercello

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay