Kleuterharp

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.
Hoe speel je een watervalletje? En een trappetje? Hoe tokkel je de sterren van de hemel? De eerste twee vragen laten zich eenvoudig beantwoorden: met de cursus Kleuterharp. Je zult verbaasd staan hoe snel die tien kleine vingertjes de meest prachtige klanken uit die 22 snaren weten te krijgen. En dat doen ze met een harp die je in bruikleen krijgt van ons. De derde vraag laat zich net zo eenvoudig beantwoorden; heel veel oefenen. Maar daar zet deze cursus niet direct op in. Lol, plezier en het ontdekken van dit majestueuze instrument staan voorop. 


Korte cursus van 8 weken
De cursus Kleuterharp duurt acht weken en is toegespitst op kinderen tussen 4 en 5 jaar. Het prikkelt en stimuleert de motorische vaardigheden van het kind, waarbij de nadruk op de fijne motoriek wordt gelegd. Speciaal voor jou bieden we een korte cursus aan, zodat je in een korte periode een goed beeld kunt vormen of harp goed past bij je kind. Uiteraard kun je ook eerst een keer komen kijken. Laat het ons weten. 

Wil je kind graag na 8 weken verder met harp, dan kun je ervoor kiezen om nog een korte cursus te volgen of een jaarcursus harp.

  • 4 t/m 5 jaar
  • wo 13:15 - 14:00 uur
  • 22 januari 2020 - 18 maart 2020
  • 8 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €57,00 / totaal €114,00
  • 1 of 2 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 KM1566
of

Kleuterharp

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay