Meet me! - Lite Vocal Group

Meet me! 
In deze nieuwe rubriek leren we een koor kennen door middel van een aantal vragen. Waar kun je ze voor wakker maken en wat is hun grootste droom? Deze keer komen we meer te weten over Lite Vocal Group:

1 Wat is de naam van het Koor?
Lite Vocal Group, een gezellig koor voor meiden tussen de 20 en ongeveer 35 jaar.

2 Hoe zijn jullie ontstaan?
Lite vocal group is ontstaan in september 2015, doordat twee vriendinnen genaamd Tessa en Lisette met elkaar het idee hadden om een koor op te richten. Alles werd geregeld en er moest nog een naam bedacht worden. Door de namen van deze twee meiden te combineren ontstond de naam Lite. Nu vijf jaar later is Tessa helaas uitgestapt als de dirigente, maar zijn er een hoop nieuwe gezichten bijgekomen. Op dit moment bestaat lite vocalgroup uit ongeveer 13 meiden. Door middel van een gezellige appgroep en een erg leuke en gezellige repetitie zorgen wij ervoor dat lite vocalgroup gezellig, maar vooral ook muzikaal is. Wij zingen liedjes onder begeleiding van Anna Zwanenburg. Het repertoire bestaat uit nieuwe en oude nummers. Een aantal voorbeelden zijn : Abba, Rihanna, Bruno Mars e.a. Tijdens de repetitie zingen wij vaak onder begeleiding van een piano, maar we vinden het ook erg leuk om nog nummer volledig a capella te zingen.

Wat is het gekste dat jullie in een les of repetitie hebben meegemaakt?
Lekker lachen en willekeurige liedjes zingen.

4 Is er iets waar jullie al heel lang van dromen? Werken jullie naar groter doel toe?
We zouden graag meer willen optreden, een grotere naamsbekendheid creëeren en meer leden.

5 Waar hopen jullie over vijf jaar te staan?
Op dit moment zijn we erg opzoek naar nieuwe leden. Er is laatste jaren aardig wat wisseling geweest waardoor we het repertoire ook opnieuw moesten opbouwen. Wij willen over 5 jaar het repertoire uitgebreid hebben, ongeveer 20 leden hebben en naamsbekendheid in de regio. Wij dromen ervan om te stralen op een van de festiviteiten binnen Zoetermeer!

6 Heb je een website, facebookpagina, e.d. waar we nog meer over jullie te weten kunnen komen?
www.facebook.com/litevocalgroup/ en www.litevocalgroup.nl


Ook deelnemen aan 'Meet me!' ? 
Deel jij ook graag je verhaal? Dat kan! Stuur een e-mail naar mvc@ckc-zoetermeer.nl met je verhaal en foto's.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.