Muziek op schoot


Deze cursus zit vol, aanmelden is niet meer mogelijk. De eerstvolgende cursus van Muziek op Schoot start vrijdag 17 april of zaterdag 18 april.


Ook hele kleintjes genieten van muziek. Herken je het van jouw dreumes? Zingen, op tafel trommelen, rare geluiden maken en daar zelf heel hard om lachen. Met de cursus Muziek op Schoot leert je kind samen met jou de wereld van de muziek ontdekken. Zingen, instrumenten proberen, muziekspelletjes spelen, alles komt aan bod en het leuke is dat jullie er thuis samen mee verder kunnen. Het is bovendien goed voor de motoriek en spraakontwikkeling van je kind.Meerdere cursussen
Muziek op Schoot is voor de allerkleinsten van 10 tot 17 maanden. Iedere les is uniek, dus je kan gerust meerdere cursussen achter elkaar doen. Vanaf 18 maanden kun je inschrijven voor de vervolgcursus Klap eens in je handjes.

Wanneer komt het jou uit?

Komt het aangegeven tijdstip niet uit? Laat ons weten via het contactformulier op welke dagen je wel beschikbaar bent. Uiteraard kun je in overleg een keertje komen kijken bij deze afwisselende, vrolijke cursus. Glimlach gegarandeerd!


Afmelden is kosteloos als je kind er na de eerste les nog niet aan toe blijkt te zijn.

  • 10 t/m 17 maanden
  • za 09:00 - 09:30 uur
  • 11 januari 2020 - 21 maart 2020
  • 10 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €42,00 / totaal €84,00
  • 1 of 2 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 KM0003
of

Muziek op schoot

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay