Susan Langeveld nieuwe directeur CKC & partners

Op 1 maart j.l. is drs. Susan Langeveld MBA (43) begonnen als nieuwe directeur van CKC & partners. Zij neemt daarmee het stokje over van Ton Sandfort, die na een directeurschap van bijna 15 jaar inmiddels geniet van zijn welverdiende pensioen.

“Met veel plezier pak ik de bij CKC & partners ingezette koers op en zal deze de komende periode verder uitbouwen. Belangrijk vind ik het verder ontwikkelen van de samenwerking met partners en collega-instellingen en de komende jaren inspelen op toekomstige ontwikkelingen. Muziek, dans, beeldende kunst en theater zijn vanzelfsprekend altijd in mijn hart gebleven, omdat ik daar mijn opleiding begonnen ben en tot mijn grote genoegen zal dit nu bij CKC & partners ook mijn werkveld worden.”, aldus Susan over haar nieuwe functie.

Susan is een ervaren directeur en bestuurder en is de afgelopen jaren actief geweest binnen de zorg en het sociaal domein als interim/verander-manager. Ze een betrokken leidinggevende met een brede ervaring en bedrijfseconomische opleiding. Susan is daarbij innovatief en ondernemend en brengt ‘buiten’ graag ‘binnen’ bij de organisatie.

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.