CKC & partners start nieuwe seizoen bruisend!

Samen met een kleine 2000 bezoekers werd in een leuke festival-sfeer op zaterdag 26 augustus jl. het begin van het nieuwe seizoen gevierd tijdens de Open Dag van CKC & partners. Het was stralend weer en het culturele programma voor 2017-2018 werd met veel enthousiasme geproefd, geprobeerd, ontdekt en ervaren!

Ontmoeten, kennismaken en ervaren

In en om het CKC-gebouw konden bezoekers genieten van optredens en demonstraties en natuurlijk meedoen met allerlei workshops. Enthousiaste docenten lieten geïnteresseerden kennismaken met alle activiteiten op het gebied van muziek, dans, musical & theater, nieuwe media en beeldende kunst die zij onder de paraplu van CKC & partners aanbieden. Een bruisende dag waar spontane concerten, verwonderlijke blikken en inspirerend samenwerkingen geen uitzondering waren.

Susan Langeveld, directeur CKC & partners: ‘Ik merk dat de Open Dag van CKC & partners echt een belevenis is geworden, een uitje voor jong en oud. Steeds meer mensen willen op zo’n dag graag een paar uur blijven, omdat er zoveel te beleven is. Het was geweldig om te zien en om de sfeer te ervaren. Kleine kindjes konden een echte viool of harp proberen en even spelen op een gitaar. Je kon meedoen met ballet en theater, er waren zelfs mensen verkleed! Ook op het Kunstplein waren heel veel mensen geïnteresseerd. Het was er gezellig druk. Op het grote podium net vóór het CKC-gebouw werd de hele dag muziek gemaakt en gedanst, van ingetogen zang en vioolspel tot rock met pittige drums. Er werd spontaan meegezongen en meegedanst, heel gezellig. Ik heb enorm genoten van het Shantykoor en het kindercircus Circus Nevermind natuurlijk. En je kon bij het Digital Art Lab zelfs een echte kettingreactie maken, hoe leuk is dat?’

Wil je nog een terugblik werpen op de open dag of nog even sfeer proeven? Kijk hier de foto's van de open dag.

Wat ga jij doen dit jaar?

Benieuwd wat er op het programma staat? Ga snel naar www.ckc-zoetermeer.nl. Toch nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan nog snel even in voor één van de proeflessen. Deze vinden plaats tot 17 september. Bekijk het overzicht van de proeflessen op www.ckc-zoetermeer.nl/proeflessen.

 

 

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.