Open Lab Junior - Digital Art Lab

Open Lab Junior is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om technisch te knutselen en nieuwsgierig zijn naar nieuwe technologieën als robotica, 3d-printen en virtual reality! Tijdens Open Lab Junior krijgen de kinderen alle ruimte om zelf aan de slag te gaan in ons Digital Art Lab. We hebben goede computers, 3D-printer, camera’s, kleine elektronica enzovoort. Er worden geen lessen gegeven, maar kinderen krijgen juist de vrijheid om lekker zelf op onderzoek te gaan, te experimenteren en te bouwen. Ze krijgen daarbij begeleiding van onze kunstenaar-docenten, vrijwilligers, labfreaks (technisch onderlegde jongeren) en soms van gastdocenten. Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s mogen (kosteloos) meedoen!

Voor Open Lab Junior is het wel belangrijk dat de kinderen zelfstandig kunnen werken. Als dit om welke reden dan ook (nog) niet lukt dan is belangrijk dat er een ouder/verzorger erbij aanwezig is. Aanmelden is niet nodig en je kunt per keer betalen.

Informatie
Open Lab Junior is elke woensdagmiddag (schoolvakanties uitgezonderd) van 14.00 - 16.30 in ons Digital Art Lab. Deelname kost €4,50 per keer, betalen kan aan de receptie en van te voren aanmelden is niet nodig. 

Open Lab voor jongeren
Ben je ouder dan 12 en vind je dit ook leuk? Kom dan naar ons Open Lab speciaal voor jongeren op vrijdag tussen 13.00 – 18.00.
Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.