Over CKC & partners

Over CKC & partners

CKC & partners brengt Kunst in de Vrije Tijd en Cultuur op School in Zoetermeer. Voor het primair onderwijs in Zoetermeer bieden het CKC en zijn partners programma’s voor alle groepen en leerkrachten. Het programma Kunstbeoefening in de Vrije Tijd is compleet en veelzijdig. De activiteiten zijn er voor alle leeftijden, in diverse vormen en met uiteenlopende prijzen.

CKC & partners vervult een dubbelrol. Als CKC is het een prominente aanbieder in de programma’s voor de vrije tijd en voor de scholen in Zoetermeer, maar als CKC & partners is het daarnaast de facilitator voor al zijn huispartners. CKC & partners ondersteunt alle huispartners aan de Leidsewallen 80 met de volgende basisactiviteiten: beheer CKC-gebouw, verhuur ruimte en outillage en technische ondersteuning van de programma’s. Ook zorgt CKC & partners voor de programmacoördinatie en de collectieve marketing, verkoop en communicatie van alle huispartners.

Een heleboel slimme verbindingen
Zonder samenwerking krijg je zoveel niet voor elkaar. De rijke programma’s van CKC & partners zijn dan ook het resultaat van samenwerking met verschillende aanbieders. Het vrijetijdsprogramma van lessen en cursussen wordt mede gedragen door meer dan 50 huispartners. Ook amateurgezelschappen leveren hun bijdragen.Voor Cultuur op School wordt samengewerkt met Stadsmuseum, Bibliotheek, Stadstheater en Circus Never Mind. CKC & partners onderhoudt dus een heleboel slimme verbindingen!

Meerwaardeprogramma
CKC & partners verzorgt een aantal meerwaardeprogramma’s, waarin alle partners en/of hun leerlingen kunnen participeren:
•    Cultuureducatie met Kwaliteit (Cultuur op School)
•    Kunstmenu (Cultuur op School)
•    Bemiddeling (Cultuur op School)
•    Ontwikkelen & Vernieuwen (Cultuur op School / Kunst in de Vrije Tijd)
•    Kennismaking & Introductie (Kunst in de Vrije Tijd)
•    Talentscouting & Begeleiding (Kunst in de Vrije Tijd)
•    Ensembles & Productiegroepen (Kunst in de Vrije Tijd)
•    Events, Productie & Contests (Kunst in de Vrije Tijd)

Visie op Kunst en Cultuur in de stad
Interactie en verbondenheid zijn de eerste voorwaarden voor de ontwikkeling van bewoners en bedrijven. Want mensen ontwikkelen zich niet alleen, maar samen. Ambitieuze mensen stuwen onze samenleving voort en creatieve mensen maken onze samenleving innovatief.
De ontwikkeling van creativiteit, wilskracht en samenwerking vindt men in de meest pure vorm bij sport en cultuur want die zijn in essentie vrij van economisch nut. Daarom dragen cultuur en sport, vooral beoefend in team- en groepsverband, ieder op unieke wijze bij aan de ontwikkeling van de inwoners in Zoetermeer en omgeving.

Missie CKC & partners
Het bevorderen van de participatie in kunst en cultuur in de gemeente Zoetermeer

Openingstijden
Onze openingstijden per 1 januari 2017 zijn:

maandag   8.00 - 23.00 uur
dinsdag   8.00 - 23.00 uur
woensdag   8.00 - 23.00 uur
donderdag   8.00 - 23.00 uur
vrjidag   8.00 - 23.00 uur
zaterdag   8.00 - 18.00 uur
zondag   13.45 - 23.00 uur

 

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op of met één van onze partners. De contactgegevens van het CKC vind je hier en die van onze Partners via het Partner overzicht. Alle activiteiten die worden vermeld op onze website vinden plaats in het gebouw van het CKC.

Black background overlay

Je aanmelding is succesvol verstuurd.
Je ontvangt nog een bevestiging per e-mail.