Salsa orkest

Het Salsa orkest is een swingend orkest bestaande uit blazers (trompet, saxofoon, dwarsfluit, klarinet, trombone), percussionisten (conga’s, bongo’s, timbales), zang, piano, gitaar en basgitaar.

Als je je instrument goed beheerst en je wilt je verdiepen in de verfijnde Afro-Cubaanse ritmiek van salsa, dan is het Salsa-orkest een must! Het zal je spel op een hoger niveau brengen en je laten ervaren hoe leuk het is om met elkaar swingende muziek te spelen van bijvoorbeeld Gloria Estefan, Celia Cruz en de Afro Cuban all stars.Kortingstarief?
Volg je al een muziekcursus van minimaal 30 lessen bij het CKC of één van onze partners? Dan kom je in aanmerking voor het kortingstarief. Graag bij je aanmelding in het veld ‘opmerkingen’ vermelden bij welke docent je de andere muziekcursus volgt. Ga voor meer informatie naar onze algemene voorwaarden of neem contact met ons op via 079 – 31 61 411 of info@ckc-zoetermeer.nl.

Wist je dat ?
Onze ensembles, orkesten, koren en bands regelmatig optreden in de eigen Theaterzaal, maar ook buiten het CKC. Je komt ze tegen in het Stadstheater, de Oude Kerk, Boerderij, JJ Music House, tijdens het UITFestival of het Bevrijdingsfestival. Wil je eens vrijblijvend een kijkje nemen bij een repetitie, maak dan een afspraak via de receptie.

  • 18+ jaar
  • di 20.55 - 22.25 uur
  • 10 september 2019 - 14 juli 2020
  • 38 lessen
  • t/m 20 jaar: per termijn €35,33 / totaal €318,00
  • 21+ jaar: per termijn €35,33 / totaal €318,00
  • 1 of 9 betalingstermijnen

Het CKC accepteert ook de ZoetermeerPas. Klik hier voor de voorwaarden.

Activiteitcode: 19/20 SM2413
of

Salsa orkest

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Meer afbeeldingen

Black background overlay