Een bruisende start van het nieuwe seizoen bij CKC & partners

 Het nieuwe seizoen 2016-2017 is afgetrapt met een succesvolle Open Dag! Tijdens de Open Dag heeft CKC & partners aan Zoetermeer en omgeving laten zien wat zij in huis heeft; een prachtig, divers en laagdrempelig aanbod van cultuureducatie voor jong en oud.

 Beleven

Bezoekers konden zien, ervaren, horen, ruiken, voelen, proeven en vooral genieten van het prachtige en diverse activiteiten van de het culturele centrum. Docenten op het gebied van muziek, dans, body & mind, musical & theater, beeldende kunst, digitale fotografie en nieuwe media & technologie gaven meer dan 165 optredens, workshops en presentaties in en om het CKC-gebouw.

 Activiteiten

De swingende percussieband Sambalanço opende het evenement met een spetterend optreden in de Dorpsstraat, het Stadshart en bij het CKC-gebouw. Buiten op het terras kon het publiek de hele middag genieten van optredens, zoals break dance, hiphop, salsa, tango, theater, musical, bands en ensembles.

 Binnen in het gebouw namen veel enthousiaste bezoekers deel aan workshops waar docenten, dirigenten, choreografen, bandcoaches, peerteachers en ensembleleiders de geïnteresseerden kennis lieten maken het nieuwe cursusaanbod van seizoen 2016-2017.

 Onze succesvolle Open Dag was een prachtig resultaat van creativiteit, wilskracht en samenwerking van alle partners onder de paraplu van het CKC.

 Nieuwe cursusaanbod en activiteiten

Bekijk het cursusaanbod en activiteiten voor het nieuwe seizoen online. Men kan zich aanmelden voor een cursus via www.ckc-zoetermeer.nl. Nog net even beter kennismaken? Schrijf je dan in voor één van de proeflessen uit ons aanbod! Tijdens een proefles kun je nog beter kennismaken met de docent en de les uitproberen. De proeflessen vinden plaats van 5-18 september. Bekijk het overzicht van de proeflessen op www.ckc-zoetermeer.nl/proeflessen.

open dag

Black background overlay

Je aanmelding wordt verwerkt,
een moment geduld a.u.b.